עוגת גבינה ופירורים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ופירורים קלה

אני מתה על העוגות האלה. מוס גבינה מפתה יחד עם פירורי בצק פריך זהובים ופריכים. עוגה ישר מחלון הראווה! נראית מעולה עם טעם נהדר.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס ולפירורים:
200 ג’ חמאה
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1/4 כוס אגוזים גרוסים

קערה א’:
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב

קערה ב’:
2 גבינת שמנת 30% נפוליאון
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל

הכנות:

1. לעבד את מצרכי הבסיס לבצק, לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4 (לפירורים), לשטח את הבצק בשתי תבניות משומנות, לאפות בסביבות 13 – 15 דקות בחום בינוני 180 מעלות או עד שמזהיב מעט, לצנן.

2. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב. לערבב בעדינות גבינה וסוכר ולקפל אל הקרם.

3. לצקת את קרם הגבינה על בסיס הבצק הגדול שהכנו. לפורר (בעזרת מזלג אני מפוררת וכך נוצרים פירורים) את שארית הבצק שנותרה ולפזר על קרם הגבינה, לקרר 24 שעות.

20566 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ופירורים קלה

237
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

הי ניקי מה שלומך?
אני לא רוצה להשתמש בגבינת נפוליון כי יש בה חומר משמר…
האם אפשר להשתמש בשמנת חמוצה 15 אחוז?
או לסנן שמנת חמוצה 15% או גבינה לבנה 5 או 9%??
תודה מראש!!!! אני רוצה עכשיו להכין את העוגה…

ניצן

היי ניקי, שוב אני 🙂
אני צריכה את העוגה למחר בצהריים, מה עדיף לדעתך? להקפיא וכשעה לפני להוציא למקרר או ישר לשים במקרר וזהו?

שילת

שלום ניקי,
רציתי לשאול ,יש לי רק שמנת חמוצה 27% ” שמנת של פעם “, האם בכל זאת אני יכולה להשתמש בה ?

ניצן

היי ניקי,
האם ניתן לוותר על האגוזים?

שני טויטו

היי ניקי
יש אפשרות להוסיף שמנת חמוצה 1 במקום משהו?? אני רוצה שהיה יותר חמצמצה

1 12 13 14