


עוגת גבינה ופירורים קלה
אני מתה על העוגות האלה. מוס גבינה מפתה יחד עם פירורי בצק פריך זהובים ופריכים. עוגה ישר מחלון הראווה! נראית מעולה עם טעם נהדר.
גודל תבנית: 24″
מרכיבים:
בסיס ולפירורים:
200 ג’ חמאה
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1/4 כוס אגוזים גרוסים
קערה א’:
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
קערה ב’:
2 גבינת שמנת 30% נפוליאון
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל
הכנות:
1. לעבד את מצרכי הבסיס לבצק, לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4 (לפירורים), לשטח את הבצק בשתי תבניות משומנות, לאפות בסביבות 13 – 15 דקות בחום בינוני 180 מעלות או עד שמזהיב מעט, לצנן.
2. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב. לערבב בעדינות גבינה וסוכר ולקפל אל הקרם.
3. לצקת את קרם הגבינה על בסיס הבצק הגדול שהכנו. לפורר (בעזרת מזלג אני מפוררת וכך נוצרים פירורים) את שארית הבצק שנותרה ולפזר על קרם הגבינה, לקרר 24 שעות.
היי ניקי, אפשר שקדים טחונים במקום אגוזים ?
היי ניקי
האם אפשר להמיר את החמאה בשמן או לפחות חלק מכמות החמאה?
בנוסף, כמה גרוע יהיה אם אשים ביצה שלמה במקום שני חלמונים?…
תודה רבה!
היי ניקי לתבנית מרובעת בגודל 4*22*31 האם צריך לשנות כמויות ?
היי ניקי,
באיזה מצב צריכה להיות החמאה? ישר מהמקרר או טמפרטורת חדר?