עוגת גבינה ופירורים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ופירורים קלה

אני מתה על העוגות האלה. מוס גבינה מפתה יחד עם פירורי בצק פריך זהובים ופריכים. עוגה ישר מחלון הראווה! נראית מעולה עם טעם נהדר.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס ולפירורים:
200 ג’ חמאה
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1/4 כוס אגוזים גרוסים

קערה א’:
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב

קערה ב’:
2 גבינת שמנת 30% נפוליאון
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל

הכנות:

1. לעבד את מצרכי הבסיס לבצק, לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4 (לפירורים), לשטח את הבצק בשתי תבניות משומנות, לאפות בסביבות 13 – 15 דקות בחום בינוני 180 מעלות או עד שמזהיב מעט, לצנן.

2. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב. לערבב בעדינות גבינה וסוכר ולקפל אל הקרם.

3. לצקת את קרם הגבינה על בסיס הבצק הגדול שהכנו. לפורר (בעזרת מזלג אני מפוררת וכך נוצרים פירורים) את שארית הבצק שנותרה ולפזר על קרם הגבינה, לקרר 24 שעות.

42958 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ופירורים קלה

270
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה פ

ניקי
העוגה יצאה מושלמת כל כך טעימה ופשוטה להכנה התענגנו על כל ביס.
תודה לך❤

לילוש

תודה רבה רבה! אשמח לתשובה מהירה מניקי היקרה או אם מישהי אחרת ניסתה. אני רוצה להכין עוגה בגודל 20. אם אעשה חצי מהכמויות תצא מרשימה וטובה באותה מידה? חג שמח!

מיכל

תודה רבה!!!!!

מיכל

היי נקי בלי להכין עוגה לשבועות.האם יש לך מתכון
ללא נפוליון????
תודה מראש

יפית

היי ניקי היקרה,
מה שלומך?
אני מתלבטת בין העוגה הזו לעוגה עם הג’לטין. האם העוגה הזו יציבה מספיק? אני רוצה להכין בתבנית קפיצית 20 כדי שתהיה גבוהה יותר

שרי

הי ניקי,

אשמח ליעוץ – איך את גורמת לעוגה להיות כל כך חלקה מסביב
אשמח לדעת:
א. האם את משתמשת בתבנית עגולה קפיצית?
ב. האם את שמה שקף?

1 14 15 16