עוגת גבינה ופירורים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ופירורים קלה

אני מתה על העוגות האלה. מוס גבינה מפתה יחד עם פירורי בצק פריך זהובים ופריכים. עוגה ישר מחלון הראווה! נראית מעולה עם טעם נהדר.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס ולפירורים:
200 ג’ חמאה
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1/4 כוס אגוזים גרוסים

קערה א’:
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב

קערה ב’:
2 גבינת שמנת 30% נפוליאון
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל

הכנות:

1. לעבד את מצרכי הבסיס לבצק, לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4 (לפירורים), לשטח את הבצק בשתי תבניות משומנות, לאפות בסביבות 13 – 15 דקות בחום בינוני 180 מעלות או עד שמזהיב מעט, לצנן.

2. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב. לערבב בעדינות גבינה וסוכר ולקפל אל הקרם.

3. לצקת את קרם הגבינה על בסיס הבצק הגדול שהכנו. לפורר (בעזרת מזלג אני מפוררת וכך נוצרים פירורים) את שארית הבצק שנותרה ולפזר על קרם הגבינה, לקרר 24 שעות.

42816 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ופירורים קלה

270
תגובות

  הרשם  
עדכן
יהל

הכנתי לשבועות ויצאה העוגת גבינה הכי טעימה שאכלתי (בעלי וביתי הבכורה הסכימו איתי 🙂 ))תודה רבה

ורד

היי
רציתי לשאול את ה 3/4 בצק לשטח כבר בתבנית העגולה ולאפות..ואז ישר לשפוך את בלילת הגבינה? או שיש לפורר גם אותו… כאן התכוונת שיצא דק יחסית?
תודה על מתכונים נפלאים

אילה

הי ניקי,
האם אפשר להקפיא את העוגה?

מושקי

הי ניקי
אפשר להמיס שוקולד לבן ולהוסיף למתכון?

ורד

היי ניקי,
מצאתי נפוליאון טעם טבעי 25 אחוז
האם זה יתאים?
בנוסף אין לי שקף… האם ניתן להשאיר בתבנית קפיצית ולחלץ לפני הגשה כדי ליצור את המראה החלק של הגבינה בצדדים?
תודה רבה
ורד

רחלי

הי ניקי יקרה
אפשר במקום גבינת הנפוליאון לשים גבינה 9 אחוז 500 גר ושמנת חמוצה?

מלכה

הי ניקי לא הבנתי צריך להפריד תבצק 3/4 ורבע לשים גם בתנור? ?