עוגת גבינה ופירורים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ופירורים קלה

אני מתה על העוגות האלה. מוס גבינה מפתה יחד עם פירורי בצק פריך זהובים ופריכים. עוגה ישר מחלון הראווה! נראית מעולה עם טעם נהדר.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס ולפירורים:
200 ג’ חמאה
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1/4 כוס אגוזים גרוסים

קערה א’:
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב

קערה ב’:
2 גבינת שמנת 30% נפוליאון
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל

הכנות:

1. לעבד את מצרכי הבסיס לבצק, לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4 (לפירורים), לשטח את הבצק בשתי תבניות משומנות, לאפות בסביבות 13 – 15 דקות בחום בינוני 180 מעלות או עד שמזהיב מעט, לצנן.

2. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב. לערבב בעדינות גבינה וסוכר ולקפל אל הקרם.

3. לצקת את קרם הגבינה על בסיס הבצק הגדול שהכנו. לפורר (בעזרת מזלג אני מפוררת וכך נוצרים פירורים) את שארית הבצק שנותרה ולפזר על קרם הגבינה, לקרר 24 שעות.

44230 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ופירורים קלה

272
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

תודה רבה רבה

רעות

שלום ניקי,
אני מכינה את העוגה הזאת
אבל אני נוסעת בערך שעהוחצי איתה להורים שלי…
מה לעשות?להקפיא אותה לפני כן?
תודה רבה וחג שמח 🙂
רעות

חגית

היי ניקי, אני יודעת שאת עסוקה במיליון שאלות ואני מרגישה לא כ”כ נוח להציק, אבל אני יודעת שאת היחידה שיכולה לתת לי מידע מהסוג הזה… אני רוצה להכין את העוגה הזו כי אני אוהבת את השילוב של הבצק הפריך והגבינה, אבל גם רוצה להוסיף טוויסט קטן וליצור עוד שכבה של שוקולד. ראיתי שיש לך מתכון של עוגת גבינה שבו יש למעלה קרם שוקולד, אבל לא לזה כוונתי. האם יש לך רעיון לעוד שכבה (בתוך העוגה ולא כציפוי)? אולי כבסיס? או מעל הבסיס של הבצק פריך? חשבתי על שכבת בראוניז אבל זה ניראה לי ממש כבד. בקיצור הראש שלי לא מפסיק… קרא עוד »

מימי

היי ניקי
אפשר 2 שמנת חמוצה במקום נפוליאון?
אני בדיוק מכינה….

אני

היי ניקי,

האם אפשר 2 שמנת חמוצה במקום הנפוליאון?
אני בדיוק מכינה אשמח לתשובה

מקל וניל

שלום ניקי!
אני אוהבת להכין את העוגות שלך, תמיד פשוטות וטעימות, ולכן אנסה גם את זו לכבוד החג.
הכוונה במתכון לחבילה שלמה של פודינג וניל?

מיטלוש1

היי ניקי יקרה מה שלומך?
אני רוצה להכין את העוגה הזו לשבועות (כבר הכנתי אותה בשנה שעברה והיא פשוט מדהימה). ראיתי שענית כי ניתן להמיר את האגוזים בקמח.
זה אומר שבנוסף לכוס וחצי פחות כף קמח, עליי להוסיף רבע כוס קמח?