חיתוכיות תותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות תותים

חיתוכיות תותים

חיתוכיות קצת שונות מהרגיל, לא עם ריבה אלא ממש תותים אדומים ויפים, יצאו חיתוכיות יפהפיות!. תראו איזה צבעים יפים עושק חשק לחטוף אחת ישר לפה. לפעמים לא צריך הרבה בשביל להיות מאושר קצת מתוק כוס שוקו והחיים יפים

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
350 ג’ קמח
150 ג’ סוכר
ביצה
כף מים קרים

500 ג’ תותים חתוכים קטן
120 ג’ סוכר

ביצה טרופה

הכנות:

1. לערבב תותים וחצי כוס סוכר ולהשרות כשעתיים שלוש, לסנן את הנוזלים.

2. לעבד את המצרכים לבצק, לשמור רבע במקרר את השאר לשטח בתבנית. חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב מעט, לצנן.

3. להבריש את הבצק בביצה לפזר מעט פירורי לחם מעל את התותים להבריש גם את התותים בביצה לפזר כף סוכר ומעל לגרד את שארית הבצק.

4. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות מעד שמזהיב. לקרר במקרר כשעתיים ולחתוך לקוביות לשמור בקירור.

 

11078 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות תותים

חיתוכיות תותים

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
mushkie

הי ניקי,
ניתן להקפיא?
תודה מראש 🙂

לילי לבנון

יופי ממש עושה טוב לעין ולנשמה.תודה

שלי

ניקי איזה פירורי לחם??

שלומית

תוכלי להמיר גם את הסוכר מגרם לכוסות?

איילה

שלום ניקי,
החיתוכיות ניראות חבל על הזמן מדהימות, רק שאני איני אוכלת תותים, האם אני אוכל להישתמש בריבת אוכמניות? מה שמוכרים של חב’ פרג.
תודה איילה

נירצה

פירורי לחם? מלוחים? משקית?

ריקי שמעוני

כמה זה 350 גרם בכוסןת