חיתוכיות תותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות תותים

חיתוכיות תותים

חיתוכיות קצת שונות מהרגיל, לא עם ריבה אלא ממש תותים אדומים ויפים, יצאו חיתוכיות יפהפיות!. תראו איזה צבעים יפים עושק חשק לחטוף אחת ישר לפה. לפעמים לא צריך הרבה בשביל להיות מאושר קצת מתוק כוס שוקו והחיים יפים

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
350 ג’ קמח
150 ג’ סוכר
ביצה
כף מים קרים

500 ג’ תותים חתוכים קטן
120 ג’ סוכר

ביצה טרופה

הכנות:

1. לערבב תותים וחצי כוס סוכר ולהשרות כשעתיים שלוש, לסנן את הנוזלים.

2. לעבד את המצרכים לבצק, לשמור רבע במקרר את השאר לשטח בתבנית. חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב מעט, לצנן.

3. להבריש את הבצק בביצה לפזר מעט פירורי לחם מעל את התותים להבריש גם את התותים בביצה לפזר כף סוכר ומעל לגרד את שארית הבצק.

4. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות מעד שמזהיב. לקרר במקרר כשעתיים ולחתוך לקוביות לשמור בקירור.

 

11109 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות תותים

חיתוכיות תותים

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
דקלה

ניקי היי עוגה יפה מכינה עכשיו ! שבת נעימה לכם

שרה

תודה לך ניקי על מתכונים מקסימים,
נהנית לקבל אותם דרך האימייל, ועוד יותר נהנית ליישם
אותם במטבח!
ישר כוח
שרה

חגית

קצת עבודה, אבל יצא ממש טעים!
תודה ניקי על מתכונים נפלאים!

מיכל

היי ניקי יקרה, אפשר להחליף את החמאה במחמאה או מרגרינה? אותן הכמויות? תודה ויום מקסים!

עירית

מעולה!!

איזה כיף שהגעתי בטעות לבלוג שלך 🙂

דליתה

היי ניקי
בהחלט נראה מבטיח. אבל יש לי 2 שאלות
איזה גודל תבנית?
וציינת במתכון בשלב 3 לגרד את שארית הבצק. איזו שארית ?
על איזו כמות מדובר ואיך לגרד אותה ?
קצת יותר משתי שאלות…
תודה על תשובתך והמשך יום מוצלח וטעים

טליה

האם אפשר לעשות עם תפוחים או פרי אחר?
וחייב להשרות?