חיתוכיות תותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות תותים

חיתוכיות תותים

חיתוכיות קצת שונות מהרגיל, לא עם ריבה אלא ממש תותים אדומים ויפים, יצאו חיתוכיות יפהפיות!. תראו איזה צבעים יפים עושק חשק לחטוף אחת ישר לפה. לפעמים לא צריך הרבה בשביל להיות מאושר קצת מתוק כוס שוקו והחיים יפים

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה
350 ג’ קמח
150 ג’ סוכר
ביצה
כף מים קרים

500 ג’ תותים חתוכים קטן
120 ג’ סוכר

ביצה טרופה

הכנות:

1. לערבב תותים וחצי כוס סוכר ולהשרות כשעתיים שלוש, לסנן את הנוזלים.

2. לעבד את המצרכים לבצק, לשמור רבע במקרר את השאר לשטח בתבנית. חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב מעט, לצנן.

3. להבריש את הבצק בביצה לפזר מעט פירורי לחם מעל את התותים להבריש גם את התותים בביצה לפזר כף סוכר ומעל לגרד את שארית הבצק.

4. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות מעד שמזהיב. לקרר במקרר כשעתיים ולחתוך לקוביות לשמור בקירור.

 

8879 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חיתוכיות תותים

חיתוכיות תותים

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
מומה

יצא מאוד טעים, הילדים אוהבים, הטעם אפילו משתפר במשך הזמן (מרגישים פחות את החמאה ויותר את חמצמצות הפרי).

תודה

שיילו

היי, אז בסוף הכנתי את זה. יצא סוףףףףף הדרך.פשוט מושלם.. אין על המתכונים שלך בעולם. המון תודה!

מרינה

ניקי שלום
האם ניתן להשתמש בדובדבנים טריים במקום התותים? אולי יש משהו אחר עם הדובדבנים? לא מצאתי אצליך.
תודה

טליה

היי,
נראה טוב!
כמה שאלות:
1. איזה גודל תבנית?
2. אין לי משקל. תוכלי לעזור לי בכמויות בכוסות?

ליאת

האם אפשר למתכון פרווה עם שמן במקום מרגרינה?

מרינה

ניקי שלום
האם המתכון הזה וגם המתכון דומה עם התפוחים מתאים לפיקניק? עכשיו לא חם. אם אני מכינה ושמה במקרר ואז לוקחת את החיתוכיות וחותכת במקום לאחר הארוחה?
מה דעתיך?
תודה

חיה רב

שלום. מדובר הקמח רגיל לא תופח. נכון?