עוגת מוס שוקולד מרשימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד מרשימה

עוגת מוס שוקולד מרשימה

רגע מתוק בחיים. עוגת מוס שוקולד עשירה וטעימה. מי יאמין לכם שהכנתם אותה בבית ? לפעמים אומרים לי”לא יכול להיות שאת הכנת את העוגה הזאת” לאנשים קשה להאמין שעוגות כאלה אפשר להכין במטבח הבייתי., אני תמיד מתעקשת שאפשר. המתכון קל ופשוט וצריך קצת סבלנות ויוצאת עוגה שכאילו יצאה מחלון הראווה עכשיו רק צריך להמתין למחמאות שיגיעו.

זמן הכנה: כ – 35 דקות לא כולל הקפאה

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת / מחמאה
כף גדושה אבקת נוגט

מוס שוקולד:
250 ג’ שוקולד מריר
600 מ”ל שמנת מתוקה 38% / ריץ
2 כפות אבקת נוגט

קרם שוקולד:
150מ”ל שמנת מתוקה / ריץ
150 ג’ שוקולד מריר


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס ולשטח בתבנית, בינתיים לשמור בהקפאה.

2. לשבור את השוקולד לקוביות, להוסיף חצי כוס שמנת מתוקה ולהמיס במיקרו לבלילה אחידה להוסיף את הנוגט ולערבב, לצנן מעט.

3. להקציף את השמנת שנותרה לקצפת יציבה ולקפל את קרם השוקולד לקצפת, להוציא את הבסיס מהקפאה ולמלא את התבנית במוס שוקולד (לתת לילדים ללקק את הקערה ) ולהקפיא לשעה.

4. להמיס שוקולד ושמנת לקרם אחיד ולצקת על שכבת השוקולד, להקפיא ללילה ולהפשיר במקרר כשעתיים לפני ההגשה.

הערות:
אם לא משיגים אבקת נוגט ניתן לוותר עליה.
עיטרתי בקצפת וכדורי קליק

17000 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מוס שוקולד מרשימה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “יו פשוט מעולההההה, כל פעם מחדש”

סיון : “עוגה מדהימה, שווה כל השקעה! תודה ניקי ”

ליאורה : ניקי, הכנתי לעבודה של בעלי, סיפר שתוך 10 שניות לא היה אפילו פירור ושילקקו את התבנית (:
תודה על מתכון קל וטעים”

רחלי : “יאממממממממי
הכנתי ליומולדת של אמא שלי וכולם טרפווווו
והיא גם יפה בטירוף!!!”


547
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינה מ.

שבוע טוב ניקי.
אז למרות הטעות שלא נורא בכלל..
היה פשוט טעים הבת שלי שלה היתה העוגה ליום הולדתה ממש נהנתה ולכולם היה פצצה!!
נהנת להכין מהאתר מלא דברים נהדרים ושוב כמובן שמור במועדפים.

חנוכה שמח ושבןע מבורך.
תבורכי .

רינה מ.

תודה ניקי אני הכנתי .. רק שהתבלבלתי עם סעיף 2 ושמתי על הבסיס .
את שאר השמנת הקצפתי וכשהוצאתי את הבסיס לאחר שעה, מלאתי את הקצפת שבתוכה הוספתי מעט שוקולד מומס זה בסדר?
פשוט מרוב לחץ של דברים התבלבלתי…עכשיו הכנסתי שוב להקפאה.
מה שנותר זה הציפוי מעל .

רינה מ.

היי ניקי
רציתי לשאול שמנת 32 מתאימה לעוגה הזו?
יש לי גם שמנת חמוצה אם צריך להוסיף.. זה בסדר? מה כדאי?

מורן

היי ניקי, אפשר לבין בתבנית 26?

רחלי

יאממממממממי
הכנתי ליומולדת של אמא שלי וכולם טרפווווו
והיא גם יפה בטירוף!!!

ליאורה

ניקי, הכנתי לעבודה של בעלי, סיפר שתוך 10 שניות לא היה אפילו פירור ושילקקו את התבנית (:
תודה על מתכון קל וטעים

1 30 31 32