עוגת מוס שוקולד מרשימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד מרשימה

עוגת מוס שוקולד מרשימה

רגע מתוק בחיים. עוגת מוס שוקולד עשירה וטעימה. מי יאמין לכם שהכנתם אותה בבית ? לפעמים אומרים לי”לא יכול להיות שאת הכנת את העוגה הזאת” לאנשים קשה להאמין שעוגות כאלה אפשר להכין במטבח הבייתי., אני תמיד מתעקשת שאפשר. המתכון קל ופשוט וצריך קצת סבלנות ויוצאת עוגה שכאילו יצאה מחלון הראווה עכשיו רק צריך להמתין למחמאות שיגיעו.

זמן הכנה: כ – 35 דקות לא כולל הקפאה

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת / מחמאה
כף גדושה אבקת נוגט

מוס שוקולד:
250 ג’ שוקולד מריר
600 מ”ל שמנת מתוקה 38% / ריץ
2 כפות אבקת נוגט

קרם שוקולד:
150מ”ל שמנת מתוקה / ריץ
150 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס ולשטח בתבנית, בינתיים לשמור בהקפאה.

2. לשבור את השוקולד לקוביות, להוסיף חצי כוס שמנת מתוקה ולהמיס במיקרו לבלילה אחידה להוסיף את הנוגט ולערבב, לצנן מעט.

3. להקציף את השמנת שנותרה לקצפת יציבה ולקפל את קרם השוקולד לקצפת, להוציא את הבסיס מהקפאה ולמלא את התבנית במוס שוקולד (לתת לילדים ללקק את הקערה ) ולהקפיא לשעה.

4. להמיס שוקולד ושמנת לקרם אחיד ולצקת על שכבת השוקולד, להקפיא ללילה ולהפשיר במקרר כשעתיים לפני ההגשה.

הערות:
אם לא משיגים אבקת נוגט ניתן לוותר עליה.
עיטרתי בקצפת וכדורי קליק

42712 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מוס שוקולד מרשימה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “יו פשוט מעולההההה, כל פעם מחדש”

סיון : “עוגה מדהימה, שווה כל השקעה! תודה ניקי ”

ליאורה : ניקי, הכנתי לעבודה של בעלי, סיפר שתוך 10 שניות לא היה אפילו פירור ושילקקו את התבנית (:
תודה על מתכון קל וטעים”

רחלי : “יאממממממממי
הכנתי ליומולדת של אמא שלי וכולם טרפווווו
והיא גם יפה בטירוף!!!”

617
תגובות

  הרשם  
עדכן
Janice

אפשר להקפיא את כל העוגה לשבועיים ולהוציא אותה למקרר 24 שעות לפני הגשה? תודה

נוי נקש

היי ניקי יקרה,
אחת העוגות הטובות שהכנתי (ואני מכינה הרבה ), איזה כיף שתמיד אפשר לסמוך על המתכונים שלך! לא מתוק מידי ופשוט להכנה.
רציתי לשאול האם יש צורך להקפיא את העוגה עד לאכילה הבאה במידה ולא סיימנו לאכול אותה או פשוט להשאיר במקרר?

סיון

היי, אשמח לדעת האם ניתן לקחת רק את החלק של המוס בעוגה זו ולשים להקפאה למשך שבועיים.. תודה 🙂

פרח טויטו

היי ניקי, אני רוצה להכין את העוגה בקוטר 22 ושיהיה גובה יפה. בכמה להכפיל את המצרכים במוס? להקציף ממש לקצפת יציבה או קצת פחות?

גילה

הכנתי ליום הולדת ויצא נהדר, עוגה טעימה ויפייפיה. הוספתי למוס כף גדושה נוטלה כי לא הייתה לי אבקת נוגט. תודה על מתכון קל אך מרשים.

פרח טויטו

היי ניקי, רציתי לדעת איך יוצאת העוגת עם קצפת ריץ’ האם זה טעים ולא מורגש ?

ליטל ט.

היי ניקי אני רוצה להכין את העוגה היום בערב ולהעביר בבוקר למקרר זה ישאר יציב כל השבת?

1 35 36 37