עוגת מוס שוקולד מרשימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד מרשימה

עוגת מוס שוקולד מרשימה

רגע מתוק בחיים. עוגת מוס שוקולד עשירה וטעימה. מי יאמין לכם שהכנתם אותה בבית ? לפעמים אומרים לי”לא יכול להיות שאת הכנת את העוגה הזאת” לאנשים קשה להאמין שעוגות כאלה אפשר להכין במטבח הבייתי., אני תמיד מתעקשת שאפשר. המתכון קל ופשוט וצריך קצת סבלנות ויוצאת עוגה שכאילו יצאה מחלון הראווה עכשיו רק צריך להמתין למחמאות שיגיעו.

זמן הכנה: כ – 35 דקות לא כולל הקפאה

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת / מחמאה
כף גדושה אבקת נוגט

מוס שוקולד:
250 ג’ שוקולד מריר
600 מ”ל שמנת מתוקה 38% / ריץ
2 כפות אבקת נוגט

קרם שוקולד:
150מ”ל שמנת מתוקה / ריץ
150 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס ולשטח בתבנית, בינתיים לשמור בהקפאה.

2. לשבור את השוקולד לקוביות, להוסיף חצי כוס שמנת מתוקה ולהמיס במיקרו לבלילה אחידה להוסיף את הנוגט ולערבב, לצנן מעט.

3. להקציף את השמנת שנותרה לקצפת יציבה ולקפל את קרם השוקולד לקצפת, להוציא את הבסיס מהקפאה ולמלא את התבנית במוס שוקולד (לתת לילדים ללקק את הקערה ) ולהקפיא לשעה.

4. להמיס שוקולד ושמנת לקרם אחיד ולצקת על שכבת השוקולד, להקפיא ללילה ולהפשיר במקרר כשעתיים לפני ההגשה.

הערות:
אם לא משיגים אבקת נוגט ניתן לוותר עליה.
עיטרתי בקצפת וכדורי קליק

15122 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מוס שוקולד מרשימה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “יו פשוט מעולההההה, כל פעם מחדש”

סיון : “עוגה מדהימה, שווה כל השקעה! תודה ניקי “

535
תגובות

  הרשם  
עדכן
דיקלה

היי, האם אפשר להשתמש בבסיס בחמאת שקדים או בוטנים במקום חמאה רגילה?

שמחה

היי ניקי
אם אני רוצה את העוגה לערב
אוכל לעשות אותה עכשיו שהשעה 12/13 ולשים ישר במקפיא עד הערב לשעה 8/9 בערך?

רחלי כהן

היי ניקי אני מעוניינת להכין את העוגת מוס לשבת וחשבתי להחליף במקום השוקולד המריר לשוקולד לבן גם במוס וגם בגנאש האם זה אפשרי ? ותודה על מתכונים נפלאים

הודיה

היי,
מה אפשר לשים במקום אבקת נוגט?

אודליה

נראה מעולה!
כל שנה אני מכינה לבעלי ליום הולדתו עוגת מוס מהאתר של ניקי והשנה החלטתי ללכת על העוגה הזאת!
האם אפשר להשתמש בממרח נוגט במקום אבקה? באיזו כמות?

תמר.מ

היי ניקי. אם אני רוצה להכין ולהקפיא לשבת. האם לקשט כבר עכשיו בחתיכות שוקולד לבן וכיתוב ביולו לבן או להפשיר אותה בשישי ואז לקשט? זה ייתפס אחרי הקפאה?
תודה

שלולית ענקית

חוזרת לעדכן…. יצא אלוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כולם התפעלו בקשו מתכון וכמובן עוד חתיכה
תודה רבה יקרה!

1 29 30 31