עוגת מוס שוקולד מרשימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד מרשימה

עוגת מוס שוקולד מרשימה

רגע מתוק בחיים. עוגת מוס שוקולד עשירה וטעימה. מי יאמין לכם שהכנתם אותה בבית ? לפעמים אומרים לי”לא יכול להיות שאת הכנת את העוגה הזאת” לאנשים קשה להאמין שעוגות כאלה אפשר להכין במטבח הבייתי., אני תמיד מתעקשת שאפשר. המתכון קל ופשוט וצריך קצת סבלנות ויוצאת עוגה שכאילו יצאה מחלון הראווה עכשיו רק צריך להמתין למחמאות שיגיעו.

זמן הכנה: כ – 35 דקות לא כולל הקפאה

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:

150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת / מחמאה
כף גדושה אבקת נוגט

מוס שוקולד:
250 ג’ שוקולד מריר
600 מ”ל שמנת מתוקה 38% / ריץ
2 כפות אבקת נוגט

קרם שוקולד:
150מ”ל שמנת מתוקה / ריץ
150 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס ולשטח בתבנית, בינתיים לשמור בהקפאה.

2. לשבור את השוקולד לקוביות, להוסיף חצי כוס שמנת מתוקה ולהמיס במיקרו לבלילה אחידה להוסיף את הנוגט ולערבב, לצנן מעט.

3. להקציף את השמנת שנותרה לקצפת יציבה ולקפל את קרם השוקולד לקצפת, להוציא את הבסיס מהקפאה ולמלא את התבנית במוס שוקולד (לתת לילדים ללקק את הקערה ) ולהקפיא לשעה.

4. להמיס שוקולד ושמנת לקרם אחיד ולצקת על שכבת השוקולד, להקפיא ללילה ולהפשיר במקרר כשעתיים לפני ההגשה.

הערות:
אם לא משיגים אבקת נוגט ניתן לוותר עליה.
עיטרתי בקצפת וכדורי קליק

40992 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מוס שוקולד מרשימה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “יו פשוט מעולההההה, כל פעם מחדש”

סיון : “עוגה מדהימה, שווה כל השקעה! תודה ניקי ”

ליאורה : ניקי, הכנתי לעבודה של בעלי, סיפר שתוך 10 שניות לא היה אפילו פירור ושילקקו את התבנית (:
תודה על מתכון קל וטעים”

רחלי : “יאממממממממי
הכנתי ליומולדת של אמא שלי וכולם טרפווווו
והיא גם יפה בטירוף!!!”

610
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

תודה רבה!
לא היה צורך להמתין למחמאות – הן הגיעו מיד…

שם

אחלה עוגה שבעולם

שם

אחלה של עוגה וקלי קלות……

שם

חייבת שוב לעדכן:
מתכון מנצח כמו כל המתכונים באתר!!
ניקי את אלופה!!!!!
בזכותך המטבח של שודרג חבל על הזמן!!!
שתיהי בריאה – ושוב תודה על כל העזרה והתמיכה.
(למרות ששיגעתי אותך..)

שם

שבת שלום ניקי, הכנתי אתהעוגה והיא במקפיא שאלה לגבי הקישוט עם הקצפת- האם את מוסיפה פודינג ? ואם9 אכין עכשיו את הקישוט בקצפת אחזיר למקפיא, הקצפת לא תיפול בהפשרה שלפני ההגשה ? אני הולכת לצלם את העוגה כשאסיים ולפרגן לך בפייסבוק. את אלופה !

שם

הכנתי את העוגת מוס הזאת ועוגת שוקולד והמחמאות שקיבלתי לא הפסיקו! העוגות הקנויות נשארו באריזות והעוגות האילו חוסלו! ישר כוח וחג שמח!

שם

היי ניקי, עשיתי ונראה מעולה. אני כבר רוצה לטעום אבל מה לעשות שהאירוע רק מחר…
שתי שאלות:1. השתמשתי בשמנת 38% של השף הלבן. כתוב עליה שהיא להקצפה אבל לא כתוב שהי מתוקה. זה בסדר?
2. אני צריכה את העוגה למר. אחרי שהורדתי אותה למקרר (שעתיים לפני ההגשה) כמה זמן היא יכולה לעמוד בחוץ? אני צריכה שהיא תהיה על השולחן כחצי שעה. זה אפשרי?
שוב תודה על הכל

1 2 3 37