עוגת סברינה משגעת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת סברינה משגעת

עוגת סברינה משגעת, מה יש לומר ? התמונה מדברת לבד…הסברינה יוצאת רטובה ועסיסית, כל כך טעימה. תוך כמה שעות היא נטרפה לגמרי, הילדים אהבו מאוד וקיבלתי את המחמאה הגדולה מכולן “אמא העוגה הזאת הכי טעימה”.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
200 ג` סוכר (כוס)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)

גביע דנונה
שקית א. אפיה (כן בנוסף לקמח תופח, אין טעות)

כוס מים לצקת בסוף כשהעוגה יוצאת מהתנור

סירופ סוכר:
120 מ”ל מים (חצי כוס)
100 ג` סוכר (חצי כוס)

קרם:
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
כף אבקת אינסטנט וניל
2 כפות א. סוכר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, זה לוקח כמה דקות. להוסיף חלמונים אחד אחרי השני ואת שאר המצרכים.
3. לשמן את התבנית ולשפוך את העיסה באופן שווה. לאפות כ 40 דקות או שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לצקת עליה את כוס המים.

5. הכנת הסירופ : לשים במחבת סוכר ומים ולבשל כמה דקות מידי פעם לערבב.  כשהסברינה יוצאת מהתנור לצקת עליה את המים באופן שווה בעזרת כף בסבלנות. לצנן.

3. להקציף שמנת ומתוקה אינסטנט  וא. סוכר, ולהזליף / למרוח על הסברינה. לקשט עם תותים.

70927 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת סברינה משגעתעוגת סברינה משגעת

גולשים מכינים וממליצים:

גוני : עוגה פשוט מעולה! קלה להכנה וטעימה מאוד! מתכון מוצלח ביותר, נכנס לספר המתכונים הפרטי בלי שום ספק 🙂

תמר : היי ניקי, רציתי לעדכן שהכנתי את העוגה לשבת. בסוף השגתי דנונה כמו שרשום במתכון. העוגה יצאה פצצצצצצהה! טעימה בטירוף, רכה, עסיסית, הכי טובה אני חושבת שהכנתי…. ממליצה לכולם!!
תמר

לינוי : “עוגה מעלפת!!! אין מילים!!קלה וטעימה.
תודה לך ניקי על מתכון מושלם!!!”

שרון : “אין מילים…עונג צרוף! הבעיה היחידה היא שאני לא מפסיקה ליישר אותה… המון תודה על עוד מתכון מנצח.”

739
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

היי ניקי איך אני הופכת לפרווה מה לשים במקום דנונה בבקשה.

טל ביתאן

היי ניקי. מעיזה לנסות
אני רוצה שתהיה קצפת למעלה על הכל. מיכל אחד יספיק או להשתמש ב-2?

אפרת

תודה על התשובה המהירה וחג שמח!

אפרת

יש לי תבנית קפיצית.אבל לא סגורה לגבי הגודל אם זה 24 או 26…האם זה יכול להוות בעיה?

אורנה

היי ניקי. דנונה 3% לבן רגיל מתאים?

אפרת

הי ניקי.
מזמן לא ביקרתי כאן…
מזל שיש את הניוזלטר שלך לאימייל! תודה!
שאלה… למרות שהכנתי את העוגה הזו המון פעמים והיא בהחלט תמיד יצאה נפלא גן במראה וגם בטעם…
הפעם… באפייה היה נראה שעולה יפה ופתאום ראיתי (כשהיא עדיין בתנור) שהמרכז שקע כולו… בדקתי עם קיסם ורק כשיצא יבש גם באמצע וגם בצדדים, הוצאתי מהתנור והמשכתי כרגיל עם המים והסירופ…
מה לדעתך קרה הפעם?
מה את ממליצה לעשות כדי שבכל זאת יהיה נעים להגיש אותה? לא חושבת שיהיה לי זמן להכין חדשה…
כל עיצה תתקבל בברכה.
תודה!

יסמין מיכאלי

היי ניקי האם כתחליף לדנונה לשים מיכל של 250 מ”ל שמנת מתוקה?