עוגת סברינה משגעת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת סברינה משגעת

עוגת סברינה משגעת, מה יש לומר ? התמונה מדברת לבד…הסברינה יוצאת רטובה ועסיסית, כל כך טעימה. תוך כמה שעות היא נטרפה לגמרי, הילדים אהבו מאוד וקיבלתי את המחמאה הגדולה מכולן “אמא העוגה הזאת הכי טעימה”.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
200 ג` סוכר (כוס)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)

גביע דנונה
שקית א. אפיה (כן בנוסף לקמח תופח, אין טעות)

כוס מים לצקת בסוף כשהעוגה יוצאת מהתנור

סירופ סוכר:
120 מ”ל מים (חצי כוס)
100 ג` סוכר (חצי כוס)

קרם:
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
כף אבקת אינסטנט וניל
2 כפות א. סוכר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, זה לוקח כמה דקות. להוסיף חלמונים אחד אחרי השני ואת שאר המצרכים.
3. לשמן את התבנית ולשפוך את העיסה באופן שווה. לאפות כ 40 דקות או שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לצקת עליה את כוס המים.

5. הכנת הסירופ : לשים במחבת סוכר ומים ולבשל כמה דקות מידי פעם לערבב.  כשהסברינה יוצאת מהתנור לצקת עליה את המים באופן שווה בעזרת כף בסבלנות. לצנן.

3. להקציף שמנת ומתוקה אינסטנט  וא. סוכר, ולהזליף / למרוח על הסברינה. לקשט עם תותים.

60063 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת סברינה משגעתעוגת סברינה משגעת

גולשים מכינים וממליצים:

גוני : עוגה פשוט מעולה! קלה להכנה וטעימה מאוד! מתכון מוצלח ביותר, נכנס לספר המתכונים הפרטי בלי שום ספק 🙂

תמר : היי ניקי, רציתי לעדכן שהכנתי את העוגה לשבת. בסוף השגתי דנונה כמו שרשום במתכון. העוגה יצאה פצצצצצצהה! טעימה בטירוף, רכה, עסיסית, הכי טובה אני חושבת שהכנתי…. ממליצה לכולם!!
תמר

לינוי : “עוגה מעלפת!!! אין מילים!!קלה וטעימה.
תודה לך ניקי על מתכון מושלם!!!”

שרון : “אין מילים…עונג צרוף! הבעיה היחידה היא שאני לא מפסיקה ליישר אותה… המון תודה על עוד מתכון מנצח.”

716
תגובות

  הרשם  
עדכן
שנהב

היי ניקי
שומרים את העוגה במקרר?

ערגה

היי ניקי.
הכנתי את הסברינה לפני שבוע עם סירופ היחס 1/2 מים ו1/2 סוכר והעוגה יצאה עם הרבה חלקים יבשים. אתמול הכנתי שוב. הפעם הכפלתי את כמות הסירופ לכוס מים וכוס סוכר. עדיין יש חלקים באמצע שלא קיבלו סירופ ויצאו יבשים. מה הסיבה? מה ניתן לעשות כדי לשפר? תןדה

אפרת

הי ניקי.
מקווה שאת בטוב!
בכל פעם שאני באפליקציה שלך, אני בטוב!! 🙂
שאלונת… הכנתי את העוגה עכשיו… היא בתנור… צריכה אוצה למוצ”ש.
האם אפשר לשמור אותה במקרר ככה בתבנית ורק במוצ”ש להפוך ולקשט?

מורן

היי ניקי, האם יש אפשרות לדעתך לחצות את העוגה לשניים ולזלף שכבה של קצפת? במידה וכן אז באיזה שלב להרטיב את העוגה?

חגית

היי ניקי, המרקם של העוגה הזו הוא כמו טורט. אוורירי? אין לי תבנית קפיצית 24. לאיזה גודל תבנית מרובעת ניתן להמיר??

תודהה

מאיה

הי, האם ניתן להכין ערב קודם את העוגה עם הקצפת? האם אוכמניות יתאימו כאן? תודה על הכל. ותודה גם על האנגלית!!!

מאיר

רק מודא…..כאשר העוגה יוצאת מהתנור יש למזוג עליה גם כוס מים וגם סירופ (באמצעות כף) ? סעיפים 4 ו-5….