עוגת סברינה משגעת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת סברינה משגעת

עוגת סברינה משגעת, מה יש לומר ? התמונה מדברת לבד…הסברינה יוצאת רטובה ועסיסית, כל כך טעימה. תוך כמה שעות היא נטרפה לגמרי, הילדים אהבו מאוד וקיבלתי את המחמאה הגדולה מכולן “אמא העוגה הזאת הכי טעימה”.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
200 ג` סוכר (כוס)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)

גביע דנונה
שקית א. אפיה (כן בנוסף לקמח תופח, אין טעות)

כוס מים לצקת בסוף כשהעוגה יוצאת מהתנור

סירופ סוכר:
120 מ”ל מים (חצי כוס)
100 ג` סוכר (חצי כוס)

קרם:
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
כף אבקת אינסטנט וניל
2 כפות א. סוכר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, זה לוקח כמה דקות. להוסיף חלמונים אחד אחרי השני ואת שאר המצרכים.
3. לשמן את התבנית ולשפוך את העיסה באופן שווה. לאפות כ 40 דקות או שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לצקת עליה את כוס המים.

5. הכנת הסירופ : לשים במחבת סוכר ומים ולבשל כמה דקות מידי פעם לערבב.  כשהסברינה יוצאת מהתנור לצקת עליה את המים באופן שווה בעזרת כף בסבלנות. לצנן.

3. להקציף שמנת ומתוקה אינסטנט  וא. סוכר, ולהזליף / למרוח על הסברינה. לקשט עם תותים.

68315 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת סברינה משגעתעוגת סברינה משגעת

גולשים מכינים וממליצים:

גוני : עוגה פשוט מעולה! קלה להכנה וטעימה מאוד! מתכון מוצלח ביותר, נכנס לספר המתכונים הפרטי בלי שום ספק 🙂

תמר : היי ניקי, רציתי לעדכן שהכנתי את העוגה לשבת. בסוף השגתי דנונה כמו שרשום במתכון. העוגה יצאה פצצצצצצהה! טעימה בטירוף, רכה, עסיסית, הכי טובה אני חושבת שהכנתי…. ממליצה לכולם!!
תמר

לינוי : “עוגה מעלפת!!! אין מילים!!קלה וטעימה.
תודה לך ניקי על מתכון מושלם!!!”

שרון : “אין מילים…עונג צרוף! הבעיה היחידה היא שאני לא מפסיקה ליישר אותה… המון תודה על עוד מתכון מנצח.”

736
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיר אזולאי

מתכון מעולה! יצא מדהים !
תמיד שמכינה משהו חדש נצמדת למתכונים שלך! אלופה!

סימה

היי ניקי אני רוצה להכין את העוגה פרווה מה אפשר לשים במקום דנונה ?

פולינה

הי יש באתר שני מתכונים של אותה העוגה באחד יש שמן בשני אין וגם כמות הקמח שונה מה המתכון הנכון? קניתי את כל המצרכים לארוחה מחר בצהריים אשמח לתגבוה מהירה תודה 🙂

דליה לוי

היי הכנתי את העוגה לפי המתכון ויצאה לי יבשה והכמות של הקצפת ממש קטנה לעומת הגדול של העוגה ,מעניין במה טעיתי

שלומית בן יוסף

ניקי, עוגה פשוט טעימה!!! אומנם לא היו תותים בסופר, אבל עדיין נהנתי מכל רגע של הכנה ואכילה!

עדי לוי

היי ניקי רציתי לשאול אני מכינה אותה היום למחר עושה רק את העוגה בלי הקצפת קצפת מחר מה צריך להשים שהיא יוצאת מהתנור כןס מים ואת הסירופ או רק כוס מים או מה היום ומה מחר אשמח לתשובה מהירה תודה את אלופה

עדי ח

היי ניקי,
האם אפשר במקום תותים לשים אננס משומר?