עוגת סברינה משגעת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת סברינה משגעת

עוגת סברינה משגעת, מה יש לומר ? התמונה מדברת לבד…הסברינה יוצאת רטובה ועסיסית, כל כך טעימה. תוך כמה שעות היא נטרפה לגמרי, הילדים אהבו מאוד וקיבלתי את המחמאה הגדולה מכולן “אמא העוגה הזאת הכי טעימה”.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
200 ג` סוכר (כוס)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)

גביע דנונה
שקית א. אפיה (כן בנוסף לקמח תופח, אין טעות)

כוס מים לצקת בסוף כשהעוגה יוצאת מהתנור

סירופ סוכר:
120 מ”ל מים (חצי כוס)
100 ג` סוכר (חצי כוס)

קרם:
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
כף אבקת אינסטנט וניל
2 כפות א. סוכר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, זה לוקח כמה דקות. להוסיף חלמונים אחד אחרי השני ואת שאר המצרכים.
3. לשמן את התבנית ולשפוך את העיסה באופן שווה. לאפות כ 40 דקות או שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לצקת עליה את כוס המים.

5. הכנת הסירופ : לשים במחבת סוכר ומים ולבשל כמה דקות מידי פעם לערבב.  כשהסברינה יוצאת מהתנור לצקת עליה את המים באופן שווה בעזרת כף בסבלנות. לצנן.

3. להקציף שמנת ומתוקה אינסטנט  וא. סוכר, ולהזליף / למרוח על הסברינה. לקשט עם תותים.

83948 צפיות 117 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת סברינה משגעתעוגת סברינה משגעת

גולשים מכינים וממליצים:

גוני : עוגה פשוט מעולה! קלה להכנה וטעימה מאוד! מתכון מוצלח ביותר, נכנס לספר המתכונים הפרטי בלי שום ספק 🙂

תמר : היי ניקי, רציתי לעדכן שהכנתי את העוגה לשבת. בסוף השגתי דנונה כמו שרשום במתכון. העוגה יצאה פצצצצצצהה! טעימה בטירוף, רכה, עסיסית, הכי טובה אני חושבת שהכנתי…. ממליצה לכולם!!
תמר

לינוי : “עוגה מעלפת!!! אין מילים!!קלה וטעימה.
תודה לך ניקי על מתכון מושלם!!!”

שרון : “אין מילים…עונג צרוף! הבעיה היחידה היא שאני לא מפסיקה ליישר אותה… המון תודה על עוד מתכון מנצח.”

771
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרין

היי ניקי, יש לי רק תבנית 26” ואני ממש רוצה להכין את העוגה הזו. כיצד אני יכולה להתאים את המתכון שהיא לא תצא נמוכה מדי? מה להוסיף?

בתיה

הי ,אני מכינה את העוגה הזו כבר שנים, אחת האהובות עלינו במשפחה :). בזמן האחרון הבצק יוצא לי מאד דחוס וכמו ” לחם” . אני לא מצליחה להבין מה אני עושה שונה . יכול להיות שהביצים גדולות מדי וזו הבעיה?

דניאל

מה אפשר במקום גביע דנונה?

יפעת

הי ניקי,
יוגורט בגביע של 200 או 150?
אם רוצה להוסיף תמצית רום לסירופ, באיזו כמות ממליצה?
תודה רבה

קרן

היי ניקי ,במה אפשר להחליף את הדנונה?
שמנת מתוקה/שמנת חמוצה
תודה וחג פורים שמח

טליה

היי ניקי, עשיתי הכל לפי ההוראות אבל עכשיו אני שמה לב שאמרת להקציף קודם לקצף יציב אני הקצפתי לקצף קרמי כזה… לא כמו כשמכינים נשיקות נגיד..
עכשיו היא בתנור. למה לצפות?
תודה

ארזה

במתכון כתוב לשים כוס מים על העוגה כשתצא מהתנור. לאחר מכן, מצוין שאת הסירופ לשפוך כשהעוגה יוצאת מהתנור. אפשר הסבר? תודה מראש