עוגת שיש פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שיש פרווה

עוגת שיש פרווה

בסופו של דבר אין כמו עוגה בחושה טובה, לפעמים לא בא לי להשקיע עם קצפת, מוס שוקולד ובלי תותים בכלל, עוגה בחושה קלה בשילוב קפה נגיעות של שיש זאת בדיוק העוגה ליד הקפה. לקח 45 דקות והעוגה נמצאת על השיש חמה ריחנית ונראית טוב, מי צריך יותר ?

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים גדולות
250 ג’ סוכר (כוס רבע)
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית א. נס קפה
כף שוקולית

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקרם תפוח וסמיך.

2. להוסיף את שאר המצרכים ולהקציף לבלילה אחידה.

3. להוציא 3/4 כוס מהבלילה ולערבב עם השוקולית.

4. להעביר את הבלילות לתבנית ומעט לערבב שיווצרו צורות.

*5. לאפות ב 180 מעלות כ 45 דקות.

שאלות ותשובות

כמה זמן צריך להקציף את הביצים והסוכר ? כמה דקות במהירות גבוהה
חייבים את הקפה ? לא
אני רוצה להחליף את השמן בחמאה – להמיס כ 150 ג’ חמאה
איזה שמן צריך להשתמש ? קנולה
אפשר להקפיא ? כן
איפה שומרים ? במקום סגור
אפשר להכין שלושה ימים מראש ? אפשר אם לא אוכלים מומלץ להקפיא
שכחתי את המלח – לא נורא
מה עם תבנית אינגליש קייק ? שתי תבניות

24693 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שיש פרווהעוגת שיש פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “עוגה מצויינת רכה וטעימה.”

136
תגובות

  הרשם  
עדכן
לי ביטון

ניקי ערב טוב
הכנתי עכשיו את העוגה, יצא מוששששששש וטעים!!!!
והריח אלוהי….
תודה על מתכונים מושלמים ומדויקים

בתשבע פרדו

הי ניקי
אם הקצפתי את הביצים ישר עם הסוכר מההתחלה זה נורא? מה זה יעשה לעוגה??
תודה מראש

לימור שרעבי

היי ניקי
אני רוצה להכין את העוגה ביום שישי או שבת אבל צריכה לקחת אותה איתי רק ביום שני. האם מומלץ להקפיא כשהיא חמה ובראשון בערב לתת הפשרה טבעית?
היא תהיה טריה ורכב כמו ביום האפיה?

גבריאל

אפשר לשים ביצים M ?
אים כן כמה ?

מיכל ב

היי ניקי
אני רוצה להכין שיש אגוזים. חשבתי להכין עם אגוזים ומעט קינמון.
יש לך המלצה כלשהי לגבי הכמויות?
אשמח לעזרתך!!!
נ.ב.
אני מבשלת רק מהאתר שלך!!
תודה!!

1 7 8 9