עוגת מוס שוקולד חלבה
אם אתם מחפשים עוגה מעולה לסוכות ובכלל, קבלו עוגה מרשימה, קלה להכנה וטעימה מאוד, מי שאוהב חלבה ושוקולד מאוד יהנה ממנה. אפשר להכין אותה כמה ימים מראש, שתמתין בהקפאה, תהנו
מרכיבים:
בסיס:
150 ג` ביסקויטים טחונים
2 כפות סוכר חום
100 ג` חמאה מומסת
מוס שוקולד חלבה:
חצי כוס חלב
150 ג` חלבה מפוררת
200 ג` שוקולד מריר
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפיות ג`לטין
4 כפות חלב
גנאש:
150 מ"ל שמנת מתוקה
150 ג` שוקולד מריר
הכנות:
2. להמיס חלב, חלבה, שוקולד לתערובת חלקה. המסת ג`לטין: להניח בקערה ג`לטין+ 4 כפות חלב, להשאיר ל 10 דקות בצד, להכניס למיקרו ל 30 שניות. להוסיף את הג`לטין לתערובת השוקולד.
3. להקציף שמנת מתוקה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. לצקת לתבנית שהכנו, להקפיא לשעה.
4. גנאש: לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה. ליצוק את השמנת על קוביות השוקולד, לערבב לתערובת חלקה. לצקת את הגנאש על על מוס השוקולד חלבה, להקפיא ללילה. להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה