יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם ביסקוויטים עוגות וקינוחים עוגות מוס

עוגת מוס שוקולד חלבה

14 יוני 2012
(Visited 7,500 times, 3 visits today)
עוגת מוס שוקולד חלבה

עוגת מוס שוקולד חלבה

אם אתם מחפשים עוגה מעולה לסוכות ובכלל, קבלו עוגה מרשימה, קלה להכנה וטעימה מאוד, מי שאוהב חלבה ושוקולד מאוד יהנה ממנה. אפשר להכין אותה כמה ימים מראש, שתמתין בהקפאה, תהנו

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` ביסקויטים טחונים
2 כפות סוכר חום
100 ג` חמאה מומסת

מוס שוקולד חלבה:
חצי כוס חלב
150 ג` חלבה מפוררת
200 ג` שוקולד מריר
500 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפיות ג`לטין
4 כפות חלב

גנאש:
150 מ”ל שמנת מתוקה
150 ג` שוקולד מריר

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, להדק בתבנית ולהכניס להקפאה.

2. להמיס חלב, חלבה, שוקולד לתערובת חלקה. המסת ג`לטין: להניח  בקערה ג`לטין+ 4 כפות חלב, להשאיר ל 10 דקות בצד, להכניס למיקרו ל 30 שניות. להוסיף את הג`לטין לתערובת השוקולד.

3. להקציף שמנת מתוקה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. לצקת לתבנית שהכנו, להקפיא לשעה.

4. גנאש: לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה. ליצוק את השמנת על קוביות השוקולד, לערבב לתערובת חלקה. לצקת את הגנאש על על מוס השוקולד חלבה, להקפיא ללילה. להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה

עוגות מוס נוספות

הרשם
עדכן
216 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

תודה ניקי. העוגה במקפיא נשאר להכין גנאש, כדי לחסוך קלוריות תוכלי להציע ציפוי הגנאש בלי שמנת?

ניקי הי, האם אני יכולה לשנות ולעשות בטעם קפוצ’ינו (לאדם מבוגר ), ולהוריד את השוקולד, או לפחות מחציתו?

ניקי הי,
אני רוצה להכין עוגת מוס כמו זו, אבל בטעם קפוצינו (למבוגרים) האם אוכל לשנות את המוס ולהוסיף לו נס קפה, במקום שוקולד/חלבה, האם עלי להוסיף ג’לטין, או חמאה ליציבות?

מה גודל התבנית?

היי ניקי
יש אפשרות לוותר על גלטין?
אם לא תוכלי להמליץ לי על משו דומה?
תודה על אתר משגע וכיפי!

היוש רציתי לשאול אם אני מורידה את החלבה יש צורך להגדיל את כמות השוקולד ?

ניקי שלום,
הכנתי את העוגה, כשקיפלתי את השוקולד לתוך הקצפת השוקולד היה עדיין חם ןהקצפת נהייתה נוזלית, האם לאחר הקפאה של לילה העוגה תחזיק מעמד בחיתוך או שהיא תנזל? תודה וחג שמח