עוגת מוס שוקולד חלבה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד חלבה

עוגת מוס שוקולד חלבה

אם אתם מחפשים עוגה מעולה לסוכות ובכלל, קבלו עוגה מרשימה, קלה להכנה וטעימה מאוד, מי שאוהב חלבה ושוקולד מאוד יהנה ממנה. אפשר להכין אותה כמה ימים מראש, שתמתין בהקפאה, תהנו

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` ביסקויטים טחונים
2 כפות סוכר חום
100 ג` חמאה מומסת

מוס שוקולד חלבה:
חצי כוס חלב
150 ג` חלבה מפוררת
200 ג` שוקולד מריר
500 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפיות ג`לטין
4 כפות חלב

גנאש:
150 מ”ל שמנת מתוקה
150 ג` שוקולד מריר


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, להדק בתבנית ולהכניס להקפאה.

2. להמיס חלב, חלבה, שוקולד לתערובת חלקה. המסת ג`לטין: להניח  בקערה ג`לטין+ 4 כפות חלב, להשאיר ל 10 דקות בצד, להכניס למיקרו ל 30 שניות. להוסיף את הג`לטין לתערובת השוקולד.

3. להקציף שמנת מתוקה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. לצקת לתבנית שהכנו, להקפיא לשעה.

4. גנאש: לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה. ליצוק את השמנת על קוביות השוקולד, לערבב לתערובת חלקה. לצקת את הגנאש על על מוס השוקולד חלבה, להקפיא ללילה. להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה

עוגות מוס נוספות

9067 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

192
תגובות

  הרשם  
עדכן
לור

ניקי שלום,
הכנתי את העוגה, כשקיפלתי את השוקולד לתוך הקצפת השוקולד היה עדיין חם ןהקצפת נהייתה נוזלית, האם לאחר הקפאה של לילה העוגה תחזיק מעמד בחיתוך או שהיא תנזל? תודה וחג שמח

פז בר

היי ניקי
הכנתי את העוגה הזאת ואת הטריקולד ושתיהן יצאו מעלפות!!!!
עכשיו אני רוצה לנסות משהו חדש…
קניתי בחנות אפייה ממרח/מחית כזו של פררו רושה.
אני רוצה לעשות את המוס הזה, עם אותו בסיס וציפוי, אבל שהמוס עצמו יהיה פררו ולא חלבה.
איך אפשר לשלב את זה? פשוט להחליף את החלבה במחית פררו? או שזה מתכון שונה לגמרי?

תודה
פז 🙂

שחר

אפשר להחליף את השוקולד המריר במוס בשוקולד לבן ?

1 10 11 12