עוגת מוס שוקולד חלבה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד חלבה

עוגת מוס שוקולד חלבה

אם אתם מחפשים עוגה מעולה לסוכות ובכלל, קבלו עוגה מרשימה, קלה להכנה וטעימה מאוד, מי שאוהב חלבה ושוקולד מאוד יהנה ממנה. אפשר להכין אותה כמה ימים מראש, שתמתין בהקפאה, תהנו

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` ביסקויטים טחונים
2 כפות סוכר חום
100 ג` חמאה מומסת

מוס שוקולד חלבה:
חצי כוס חלב
150 ג` חלבה מפוררת
200 ג` שוקולד מריר
500 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפיות ג`לטין
4 כפות חלב

גנאש:
150 מ”ל שמנת מתוקה
150 ג` שוקולד מריר

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, להדק בתבנית ולהכניס להקפאה.

2. להמיס חלב, חלבה, שוקולד לתערובת חלקה. המסת ג`לטין: להניח  בקערה ג`לטין+ 4 כפות חלב, להשאיר ל 10 דקות בצד, להכניס למיקרו ל 30 שניות. להוסיף את הג`לטין לתערובת השוקולד.

3. להקציף שמנת מתוקה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. לצקת לתבנית שהכנו, להקפיא לשעה.

4. גנאש: לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה. ליצוק את השמנת על קוביות השוקולד, לערבב לתערובת חלקה. לצקת את הגנאש על על מוס השוקולד חלבה, להקפיא ללילה. להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה

עוגות מוס נוספות

19778 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

200
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

היי ניקי אתר ומתכונים מדהימים אני לא רואה את המצרכים לעוגה וגם במתכונים אחרים הבעיה אצלי???

אסתי

היי ניקי. ערב טוב! קודם כל תודה על האתר ה-מדהים הזה!! ♥♥
לגבי המתכון-אני רוצה להכין בגרסת הפרווה. ניסיתי לבדוק בתגובות תחליפים. ויש לי 2 שאלות שלא הבנתי..
א. המסת החלב+חלבה+שוקולד- במקום החלב ניתן ריצ’ ? ואם כן מה הכמות?
ב. המסת הג’לטין- הבנתי שניתן עם מים. מדובר במים פושרים?
תודה מראש על המענה ♥♡♥♡

ציפי

הכנתי את העוגה בגירסה הפרווה לחג ויצא מעולהה כולם ליקקו את האצבעות.ממליצה בחום להכין את העוגה הזאת גם מרשימה מאוד וגם טעימה. תודה ניקי

דבי

היי ניקי, יש אפשרות לעשות את העוגה הזו פרווה? אם כן במה להחליף שיצא מוצלח כמו בתמונה? תודה

אביטל

יש תחליף לגלטין?.

ויקטוריה

היי ניקי, אין לנו חלבה וממש רוצים את העוגה הזו, האם אפשר להחליף איכשהו עם טחינה גולמית? או עדיף לוותר על החלבה?

תמר

אני רוצה עוגת מוס חלבה שהחלווה בה יותר דומיננטית, פחות שוקולדית – אפשר להחליף את השוקולד המריר במוס בשוקולד לבן? להוסיף עוד חלבה / ממרח חלבה בנוסף? תודה!