עוגת מוס שוקולד חלבה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד חלבה

עוגת מוס שוקולד חלבה

אם אתם מחפשים עוגה מעולה לסוכות ובכלל, קבלו עוגה מרשימה, קלה להכנה וטעימה מאוד, מי שאוהב חלבה ושוקולד מאוד יהנה ממנה. אפשר להכין אותה כמה ימים מראש, שתמתין בהקפאה, תהנו

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` ביסקויטים טחונים
2 כפות סוכר חום
100 ג` חמאה מומסת

מוס שוקולד חלבה:
חצי כוס חלב
150 ג` חלבה מפוררת
200 ג` שוקולד מריר
500 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפיות ג`לטין
4 כפות חלב

גנאש:
150 מ”ל שמנת מתוקה
150 ג` שוקולד מריר

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, להדק בתבנית ולהכניס להקפאה.

2. להמיס חלב, חלבה, שוקולד לתערובת חלקה. המסת ג`לטין: להניח  בקערה ג`לטין+ 4 כפות חלב, להשאיר ל 10 דקות בצד, להכניס למיקרו ל 30 שניות. להוסיף את הג`לטין לתערובת השוקולד.

3. להקציף שמנת מתוקה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. לצקת לתבנית שהכנו, להקפיא לשעה.

4. גנאש: לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה. ליצוק את השמנת על קוביות השוקולד, לערבב לתערובת חלקה. לצקת את הגנאש על על מוס השוקולד חלבה, להקפיא ללילה. להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה

עוגות מוס נוספות

20039 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

200
תגובות

  הרשם  
עדכן
ניצן

הי,האם אפשר לשים חלב קוקוס במקום חלב סויה גם בעוגה הזו וגם במוס נוגט (
לפרווה)?

יעל

הי ניקי יקרה

אני מעוניינת לעשות לעוגה זו ציפוי עם שוקולד לבן במקום שוקולד מריר.
האם יש לך את הכמויות המדויקות של שמנת מתוקה ושוקולד לבן?

תודה ושנה טובה
יעל

יעל

סליחה ניקי לא שמתי לב שנתת כבר תשובה

יעל

הי ניקי יקירה

תודה על כל המתכונים הנהדרים.
יש לי ממרח חלבה שברצוני לנצל.
האם אפשר להשתמש בו במקום החלבה שמצויינת במתכון

תודה ושנה טובה
יעל

רונית

היי ניקי רציתי לדעת אם ניתן לשלב בין התחתית בראוניז של העוגת מוס חלבה השנייה לבין המוס חלבה של המתכון הזה??

תודה

אמא של ליבי

היי ניקי,
הג’לטין הוא הכרחי במתכון הזה?

נירית1234

היי ניקי! ראשית, תודה רבה על המתכונים המופלאים! בקשר לעוגה, במידה וברצוני להגיש אותה באותו היום, כמה זמן עליה להשאר במקפיא לפני ההגשה (במקום מקפיא ואח״כ מקרר)? זה אפשרי בכלל? תודה רבה!