עוגת מוס שוקולד חלבה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד חלבה

עוגת מוס שוקולד חלבה

אם אתם מחפשים עוגה מעולה לסוכות ובכלל, קבלו עוגה מרשימה, קלה להכנה וטעימה מאוד, מי שאוהב חלבה ושוקולד מאוד יהנה ממנה. אפשר להכין אותה כמה ימים מראש, שתמתין בהקפאה, תהנו

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` ביסקויטים טחונים
2 כפות סוכר חום
100 ג` חמאה מומסת

מוס שוקולד חלבה:
חצי כוס חלב
150 ג` חלבה מפוררת
200 ג` שוקולד מריר
500 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפיות ג`לטין
4 כפות חלב

גנאש:
150 מ”ל שמנת מתוקה
150 ג` שוקולד מריר

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, להדק בתבנית ולהכניס להקפאה.

2. להמיס חלב, חלבה, שוקולד לתערובת חלקה. המסת ג`לטין: להניח  בקערה ג`לטין+ 4 כפות חלב, להשאיר ל 10 דקות בצד, להכניס למיקרו ל 30 שניות. להוסיף את הג`לטין לתערובת השוקולד.

3. להקציף שמנת מתוקה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. לצקת לתבנית שהכנו, להקפיא לשעה.

4. גנאש: לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה. ליצוק את השמנת על קוביות השוקולד, לערבב לתערובת חלקה. לצקת את הגנאש על על מוס השוקולד חלבה, להקפיא ללילה. להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה

עוגות מוס נוספות

22259 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

202
תגובות

  הרשם  
עדכן
חלי

היי ניקי בוקר אור לך מה נשמע?
מזה בכלל השקף הזה שכולם מדברים עליו? במה הוא תורם?
שיהיה לך חג שמח

שולי

היי ניקי,
יש אפשרות לוותר על הג’לטין?

לי

האם חייבים לשים שקף?
האם חייבים בתבנית עגולה? אם לא איזה גודל של תבנית מרובעת?
תודה

שרית

היי ניקי האתר מהמם כל הכבוד …. שאלתי היא איזה גודל של תבנית צריך עבור העוגה הזו? והאם לאחר האפיה אפשר להוסיף שקף ע”מ שיהיה ישר כמו בתמונה .
אשמח לקבל תשובה

שלומית

היי ניקי, הכנתי את העוגה הזאת המון פעמים, עוגה מוצלחת קלה וטעימה.
הפעם אני רוצה להכין אותה כעוגת יומהולדת גדולה, בפיירקס או חד פעמית…( כנראה שעדיף פיירקס).
אני מתלבטת לגביי הכמויות, מה דעתך, האם להכפיל, או שכמות וחצי תהיה מספיקה, האם גם את הג’לטין עדיף להכפיל, או שהכמות המקורית תספיק?
תודה רבה,
שלומית 🙂
אגב, לגביי חומרי הבסיס, כמה לדעתך צריך בשביל התבנית הגדולה?

מרווה

היי ניקי,
שאלה כללית, במה אפשר להחליף את הליקר אמרטו? אני לא מוצאת תחליפים בלי אלכוהול.
תודה רבה

מאיה

היי ניקי

לפרווה האם אפשר להשתמש ב 4 כפות מים במקום חלב, בג’לטין
או יותר נכון חלב סויה?