עוגת מוס שוקולד חלבה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד חלבה

עוגת מוס שוקולד חלבה

אם אתם מחפשים עוגה מעולה לסוכות ובכלל, קבלו עוגה מרשימה, קלה להכנה וטעימה מאוד, מי שאוהב חלבה ושוקולד מאוד יהנה ממנה. אפשר להכין אותה כמה ימים מראש, שתמתין בהקפאה, תהנו

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` ביסקויטים טחונים
2 כפות סוכר חום
100 ג` חמאה מומסת

מוס שוקולד חלבה:
חצי כוס חלב
150 ג` חלבה מפוררת
200 ג` שוקולד מריר
500 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפיות ג`לטין
4 כפות חלב

גנאש:
150 מ”ל שמנת מתוקה
150 ג` שוקולד מריר

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, להדק בתבנית ולהכניס להקפאה.

2. להמיס חלב, חלבה, שוקולד לתערובת חלקה. המסת ג`לטין: להניח  בקערה ג`לטין+ 4 כפות חלב, להשאיר ל 10 דקות בצד, להכניס למיקרו ל 30 שניות. להוסיף את הג`לטין לתערובת השוקולד.

3. להקציף שמנת מתוקה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. לצקת לתבנית שהכנו, להקפיא לשעה.

4. גנאש: לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה. ליצוק את השמנת על קוביות השוקולד, לערבב לתערובת חלקה. לצקת את הגנאש על על מוס השוקולד חלבה, להקפיא ללילה. להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה

עוגות מוס נוספות

22949 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

203
תגובות

  הרשם  
עדכן
ויקטוריה

הי ניקי,

הכנתי את העוגה הזו ועוגת גזר ליום ההולדת של בן זוגי, הן יצאו נהדר, כולם שיבחו וטרפו – תודה!!
אני רוצה להכין את שתי העוגות שוב ליום שלישי. האם לדעת אפשר להכין אותן היום (שבת) ולהגיש בשלישי בערב? איך כדאי לשמור אותן?

שוב תודה על האתר והמתוכנים המעולים! בלעדיך לא הייתי מבשלת עם חיוך!

יערה

היי ניקי,

אפשר בגנאש להחליף את השוקולד מריר ל150 ג’ שוקולד חלב? יערה

טל

היי ניקי,
רציתי לעדכן שהכנתי את העוגה ויצא נהדר!
זאת פעם ראשונה שאני מכינה משהו בסגנון הזה- בבישול אני אלופה, אבל אני קצת מפחדת מאפיה כי צריך המון דיוק וחומרי גלם שאין לי בדרך כלל (ג’לטין וכו).
בקיצור הכנתי ולקחתי לארוחת ערב שהתארחנו- יצא נפלא, כולם שיבחו ולא נשאר פירור! אחד האנשים היה בטוח שקניתי את העוגה במאפיה 🙂
תודה רבה!

יערה

היי ניקי,

האם ניתן להשתמש בשערות חלבה? אם כן באיזו כמות? (מבחינת כוסות?)

תודה רבה!

כרמן

היי ניקי , רציתי לשאול כמה זמן צריך להקפיא את התחתית .
ועל הדרך אני רוצה להודות לך על האתר המוצלח . רק בזכותך התחלתי לאפות :)))

עינת

הי ניקי. הכנתי את העוגה הזו מס’ פעמים והיא מעולה!!! תודה.
אפשר להשתמש בשמנת לבישול במקום שמנת מתוקה? (15% או 10%).

חלי

היי ניקי חג שמח לך מה נשמע?
העוגה הזאת מתאימה ליום הולדת או שעוגת הטריקולד המעולה
יותר מתאימה?
בנוסף כמה זה 150 גרם ביסקויטים טחונים? בערך כמה כוסות
או כמה ביסקוויטים זה כי אין לי משקל
תודה מראש ושוב חג שמח