בראוניז קל להכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז קל להכנה

בראוניז קל להכנה

בראוניז קצת שונים מהרגיל, בדרך כלל משתמשים בשוקולד צ’יפס הפעם החלטתי על משהו אחר וזה יצא טעים ואני מאוד מאוד אוהבת בראוניז

תבנית בינונית

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה
כפית נס קפה
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ שוקולד לבן
140 ג’ קמח (כוס)
קורט מלח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה, לטרוף ביצים וסוכר להוסיף לשוקולד יחד עם המלח נס קפה והקמח.

2. להעביר לתבנית לקצוץ דק את השוקולד להוסיף לתבנית לערבב מעט ולאפות כ 25 דקות בחום בינוני או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לצנן ולחתוך למלבנים.

שאלת ותשובות:

איך הופכים לפרווה ? להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן
ההכנה אותו דבר ? כן
אני לא אוהבת נס קפה – מומלץ לא לוותר זה יוצא נהדר (אני גם לא אוהבת נס קפה)
אפשר להכין בלי השוקולד הלבן ? כן
אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד צ’יפס ? כן חצי כוס
אני אוהבת שוקולד חלב – תחליפי חבילת שוקולד מריר בחלב
מה עם אגוזים ? תורידי כרבע כוס קמח ותוסיפי שליש כוס אגוזים קצוצים
ניתן להכין יום מראש ? כן
ניתן להקפיא ואיך ? אין בעיה ובקופסא אטומה
איך מפשירים ? לאכול ישר מהמקפיא
אוף זה יצא יבש! – אפית יותר מידי, חשוב להוציא בזמן, מבחן הקיסם.
מה זה מבחן הקיסם ? קיסם נכנס לבראוניז ויוצא עם פירורים לחים
כמה קטן לחתוך את השוקולד ? קוביות קטנטנות
שכחתי את המלח! – לא נורא.

52996 צפיות 104 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז קפה

בראוניז קל להכנה

גולשים מכינים וממליצים:

איילת א. : “מוצאת את עצמי חוזרת למתכון הזה שוב ושוב ושוב ושוב… פשוט מעולה!! (ואני מכינה פרווה)”

 

294
תגובות

  הרשם  
עדכן
אריאלה

היי ניקי, אפשרי לשים אגוזי מלך קצוצים במקום השוקולד לבן?

ליאורה

במקום השוקולד המריר אפשר לשים נוטלה או משהו בסגנון?

איילת א

היי ניקי,
אני מכינה את הבראוניז ועוד כמה קינוחים מהאתר, למסיבה שתהיה בבוקר.
שאלה לגבי הכנה מוקדמת של הבראוניז, אפשר להכין ולהקפיא? או שעדיף ערב לפני? אני מכינה פרווה עם שמן אם זה משנה.. תודה

טל לוי

היי ניקי היקרה ,
הבראוניז הזה פשוט שחיטות שלמות שאין לזה סוף …
תודה רבה על המתכון אלופה .
לא היה לי שוקולד לבן אז שמתי בלונדי עם שקדיםם וזה יצא עולמייייי
תודה על עוד מתכון מושלם שבת שלום

נילי

היי ניקי, לפני שנתיים הכנתי את המתכון והיה מצוין. רציתי להכין שוב רק שההוראות שונו. לא ברור האם להמיס את כל השוקולד ואיזה וכמה שוקולד לקצוץ? קניתי את המצרכים ויש לי אירוע הערב והעוגה אמורה להיות מוכנה למחר בבוקר, רק לא ברור לי מה לעשות עם 350 גרם שוקולד, האם להמיס הכל?

מזל

היי ניקי,
כדי להכין את העוגה פרווה יש להשתמש במחמאה ושוקולד מריר בלבד ?

1 17 18 19