בראוניז קל להכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז קל להכנה

בראוניז קל להכנה

בראוניז קצת שונים מהרגיל, בדרך כלל משתמשים בשוקולד צ’יפס הפעם החלטתי על משהו אחר וזה יצא טעים ואני מאוד מאוד אוהבת בראוניז

תבנית בינונית

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה
כפית נס קפה
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ שוקולד לבן
140 ג’ קמח (כוס)
קורט מלח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה, לטרוף ביצים וסוכר להוסיף לשוקולד יחד עם המלח נס קפה והקמח.

2. להעביר לתבנית לקצוץ דק את השוקולד להוסיף לתבנית לערבב מעט ולאפות כ 25 דקות בחום בינוני או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לצנן ולחתוך למלבנים.

שאלת ותשובות:

איך הופכים לפרווה ? להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן
ההכנה אותו דבר ? כן
אני לא אוהבת נס קפה – מומלץ לא לוותר זה יוצא נהדר (אני גם לא אוהבת נס קפה)
אפשר להכין בלי השוקולד הלבן ? כן
אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד צ’יפס ? כן חצי כוס
אני אוהבת שוקולד חלב – תחליפי חבילת שוקולד מריר בחלב
מה עם אגוזים ? תורידי כרבע כוס קמח ותוסיפי שליש כוס אגוזים קצוצים
ניתן להכין יום מראש ? כן
ניתן להקפיא ואיך ? אין בעיה ובקופסא אטומה
איך מפשירים ? לאכול ישר מהמקפיא
אוף זה יצא יבש! – אפית יותר מידי, חשוב להוציא בזמן, מבחן הקיסם.
מה זה מבחן הקיסם ? קיסם נכנס לבראוניז ויוצא עם פירורים לחים
כמה קטן לחתוך את השוקולד ? קוביות קטנטנות
שכחתי את המלח! – לא נורא.

26061 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז קפה

בראוניז קל להכנה

גולשים מכינים וממליצים:

איילת א. : “מוצאת את עצמי חוזרת למתכון הזה שוב ושוב ושוב ושוב… פשוט מעולה!! (ואני מכינה פרווה)”

250
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

הבראוניז נשארו במרקם לא אפוי גם לאחר אפייה ממושכת של שעה ולאחר העלאת המעלות והורדת המגש לפס האחרון

טוני

היי ניקי היה לך פעם מתכון מוצלח של בראוניז עם תפוחים ומרנג… הא נעלם 🙁 תןכלי בבקשה לרשום אותו שוב.
תודה ושנה טובה!

דניאל :)

היי ניקי האם יש דרך להפוך את הבראוניז לטבעונית? 🙂
נ.ב תודה על המתכון המדהים! ככה היא מושלמת הכנתי אותה כבר למספר אירועים וכולם התענגו מכל ביס עכשיו מנסה להנגיש את אותה גם לעוד חברים 😀

מיכל

בד”כ אצלי לא מתים על שוקולד לבן אבל זה מוסיף טעם אחר.. מיוחד- בקיצור וואוו יצא מעולה! תודה 🙂

פנינה

הי ניקי,
אין לי נס קפה. רק נמס מגורען. מה לעשות? להמיס אותו במעט מים רותחים?

סבטלנה

חסר שלב חשוב ביותר והוא לקרר את התערובת לפני הוספת שוקולד לבן קצוץ. כולו נמס… באסה.

אפרת

היי, לאיזה חום לכוון את התנור? ולאיזה גודל של תבנית?

1 14 15 16