בראוניז קל הכנה
מפחיד כמה שהבראוניז הזה טעים, אני מכינה המון בראוניז מכל הסוגים מכל המינים זאת אחת העוגות שאביב הכי אוהב ומבקש אותה כל הזמן, אני יכולה לומר בכנות שזה הבראוניז הכי טוב שהכנתי פינוק למשפחה ובמיוחד לילדים.
חגיגה לאוהבי השוקולד נמס בפה מרוב שזה טעים, את כל הטוב הזה מכינים בקערה אחת יש גרסה לחלבית ויש אפשרות לפרווה בשניהם יוצא פגז.
מה שמייחד את המתכון הזה שהוא עובר נפלא קירור, קוביות קטנות שאף אחד לא יכול להישאר אדיש.
אני אפילו אומרת שמראש תכפילו ותכניסו אחד להקפאה, לא מאמינים שהם כל כך טובים ? תנסו אחרי הביס הראשון תבינו.
20X30
מרכיבים:
250 ג' שוקולד מריר (אפשר לשלב שוקולד חלב)
150 ג' חמאה / 3/4 כוס שמן קנולה
כפית אבקת נס קפה (לא חובה)
3 ביצים L
200 ג' סוכר (כוס)
100 ג' שוקולד לבן קצוץ קטן / כוס שוקולד צ'יפס לבן
140 ג' קמח (כוס)
קורט מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן / נייר אפייה את התבנית.
2. לשים בקערה את קוביות השוקולד והשמן / חמאה להמיס במיקרו על עוצמה מלאה כדקה לערבב לקרם אחיד וחלק.
3. לטרוף ביצים וסוכר להוסיף לשוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, להוסיף את המלח, אבקת נס קפה ולסיים עם הקמח, לערבב לתערובת אחידה וחלקה, מחצית מהשוקולד צ'יפס להוסיף לעיסה אפילו קצת יותר.
4. להעביר לתבנית לפזר את השוקולד צ'יפס שנותר/ שוקולד לבן לערבב ולאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום ואפילו יומיים מראש, אפשר להוריד רבע כוס קמח ולהוסיף שליש כוס אגוזים גרוסים,
גולשים מכינים וממליצים:
איילת א. : "מוצאת את עצמי חוזרת למתכון הזה שוב ושוב ושוב ושוב… פשוט מעולה!! (ואני מכינה פרווה)"