


בראוניז קל להכנה
בראוניז קצת שונים מהרגיל, בדרך כלל משתמשים בשוקולד צ’יפס הפעם החלטתי על משהו אחר וזה יצא טעים ואני מאוד מאוד אוהבת בראוניז
תבנית בינונית
מרכיבים:
250 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה
כפית נס קפה
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ שוקולד לבן
140 ג’ קמח (כוס)
קורט מלח
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחמאה, לטרוף ביצים וסוכר להוסיף לשוקולד יחד עם המלח נס קפה והקמח.
2. להעביר לתבנית לקצוץ דק את השוקולד להוסיף לתבנית לערבב מעט ולאפות כ 25 דקות בחום בינוני או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
3. לצנן ולחתוך למלבנים.
שאלת ותשובות:
איך הופכים לפרווה ? להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן
ההכנה אותו דבר ? כן
אני לא אוהבת נס קפה – מומלץ לא לוותר זה יוצא נהדר (אני גם לא אוהבת נס קפה)
אפשר להכין בלי השוקולד הלבן ? כן
אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד צ’יפס ? כן חצי כוס
אני אוהבת שוקולד חלב – תחליפי חבילת שוקולד מריר בחלב
מה עם אגוזים ? תורידי כרבע כוס קמח ותוסיפי שליש כוס אגוזים קצוצים
ניתן להכין יום מראש ? כן
ניתן להקפיא ואיך ? אין בעיה ובקופסא אטומה
איך מפשירים ? לאכול ישר מהמקפיא
אוף זה יצא יבש! – אפית יותר מידי, חשוב להוציא בזמן, מבחן הקיסם.
מה זה מבחן הקיסם ? קיסם נכנס לבראוניז ויוצא עם פירורים לחים
כמה קטן לחתוך את השוקולד ? קוביות קטנטנות
שכחתי את המלח! – לא נורא.
גולשים מכינים וממליצים:
איילת א. : “מוצאת את עצמי חוזרת למתכון הזה שוב ושוב ושוב ושוב… פשוט מעולה!! (ואני מכינה פרווה)”
היי ניקי הכנתי לשבת ושכחתי לשים נס קפה כי לא הזכרת אותו באופן ההכנה אבל יצא מאד מאד טעים. תודה
הי ניקי
אפשר להכין את זה פרווה? ואם כן איך?
היי ניקי,
רציתי לשאול אם אפשר במקום השוקולד הלבן אפשר להוסיף משהו אחר ?
למשל : ביסקוויטים, אגוזים, … ?
צריך לשמור את הבראוניז במקרר ? או ניתן בחוץ על השיש ? כמה זמן להערכתך יחזיקו מעמד?
ניקי, בסעיף 1. מדובר על להמיס את השוקולד המריר, נכון?
ובסעיף 2 הכוונה לקצוץ את השוקולד הלבן?
אשמח אם תתקני/תוסיפי במתכון
תודה
שלום ניקי,אודה לך מאוד אם תוכלי לענות לי באיזו תבנית לאפות את המעדן הזה.יש לך אתר מדהים!!!!.
ניקי יא נשמה
עשיתי את זה ויצאא מעולה מתכון מנצח