בראוניז קל להכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז קל להכנה

בראוניז קל להכנה

בראוניז קצת שונים מהרגיל, בדרך כלל משתמשים בשוקולד צ’יפס הפעם החלטתי על משהו אחר וזה יצא טעים ואני מאוד מאוד אוהבת בראוניז

תבנית בינונית

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה
כפית נס קפה
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ שוקולד לבן
140 ג’ קמח (כוס)
קורט מלח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה, לטרוף ביצים וסוכר להוסיף לשוקולד יחד עם המלח נס קפה והקמח.

2. להעביר לתבנית לקצוץ דק את השוקולד להוסיף לתבנית לערבב מעט ולאפות כ 25 דקות בחום בינוני או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לצנן ולחתוך למלבנים.

שאלת ותשובות:

איך הופכים לפרווה ? להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן
ההכנה אותו דבר ? כן
אני לא אוהבת נס קפה – מומלץ לא לוותר זה יוצא נהדר (אני גם לא אוהבת נס קפה)
אפשר להכין בלי השוקולד הלבן ? כן
אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד צ’יפס ? כן חצי כוס
אני אוהבת שוקולד חלב – תחליפי חבילת שוקולד מריר בחלב
מה עם אגוזים ? תורידי כרבע כוס קמח ותוסיפי שליש כוס אגוזים קצוצים
ניתן להכין יום מראש ? כן
ניתן להקפיא ואיך ? אין בעיה ובקופסא אטומה
איך מפשירים ? לאכול ישר מהמקפיא
אוף זה יצא יבש! – אפית יותר מידי, חשוב להוציא בזמן, מבחן הקיסם.
מה זה מבחן הקיסם ? קיסם נכנס לבראוניז ויוצא עם פירורים לחים
כמה קטן לחתוך את השוקולד ? קוביות קטנטנות
שכחתי את המלח! – לא נורא.

62049 צפיות 61 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז קפה

בראוניז קל להכנה

גולשים מכינים וממליצים:

איילת א. : “מוצאת את עצמי חוזרת למתכון הזה שוב ושוב ושוב ושוב… פשוט מעולה!! (ואני מכינה פרווה)”

 

298
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

הי ניקי
את יכולה לומר לי כמה גרם זה חבילת מדליוני תרד?

רחלי

הי ניקי יקרה!

הכנתי היום בגרסה הפרווה, יצא נפלא! טעים טעים!

אהבתי את הפרק של שאלות ותשובות, גם מועיל וגם משעשע 🙂

תודה על המתכון.

מירה

היי ניקי,

האם ניתן להכין אותה גם עם קמח מלא 70%? באותו היחס?

יעל

היי ניקי,

ראיתי שהמלצת על תבנית בגודל 22*24.
יש לי תבנית אלומיניום שכתוב עליה “בינונית”, אולם גודלה הוא 19.5* 29.5, עומק 4.5. אין לי אפשרות להשיג כרגע 22*24. ניתן להכין את הבראוניז בתבנית כזו או שלוותר?
תודה רבה

גבי

שלום ניקי,
מאז התחלתי לבשל ולאפות, נעזרתי במתכונים רבים שלך שזוכים לתגובות שמחממות את ליבי. אינני יודעת איך להסביר את העובדה שההתלהבות עולה ועולה, אולי אני מעיזה יותר מפעם לפעם אבל הבראונינז הזה כמו גם הטחינה שעשיתי עם הכרובית בתנור זיכה אותי בתארים יוצאי דופן. כמובן שאני חולקת איתך את התארים ומאחלת לך שבוע טוב

מורן

היי ניקי

כתוב לאפות בחום בינוני, לאלה ביננו שפחות מבינים, מה זה אומר?

ישראלה

האם אפשר שמן במקום חמאה ?
ומה היחס ?