בראוניז קל להכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז קל להכנה

בראוניז קל להכנה

בראוניז קצת שונים מהרגיל, בדרך כלל משתמשים בשוקולד צ’יפס הפעם החלטתי על משהו אחר וזה יצא טעים ואני מאוד מאוד אוהבת בראוניז

תבנית בינונית

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה
כפית נס קפה
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ שוקולד לבן
140 ג’ קמח (כוס)
קורט מלח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה, לטרוף ביצים וסוכר להוסיף לשוקולד יחד עם המלח נס קפה והקמח.

2. להעביר לתבנית לקצוץ דק את השוקולד להוסיף לתבנית לערבב מעט ולאפות כ 25 דקות בחום בינוני או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לצנן ולחתוך למלבנים.

שאלת ותשובות:

איך הופכים לפרווה ? להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן
ההכנה אותו דבר ? כן
אני לא אוהבת נס קפה – מומלץ לא לוותר זה יוצא נהדר (אני גם לא אוהבת נס קפה)
אפשר להכין בלי השוקולד הלבן ? כן
אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד צ’יפס ? כן חצי כוס
אני אוהבת שוקולד חלב – תחליפי חבילת שוקולד מריר בחלב
מה עם אגוזים ? תורידי כרבע כוס קמח ותוסיפי שליש כוס אגוזים קצוצים
ניתן להכין יום מראש ? כן
ניתן להקפיא ואיך ? אין בעיה ובקופסא אטומה
איך מפשירים ? לאכול ישר מהמקפיא
אוף זה יצא יבש! – אפית יותר מידי, חשוב להוציא בזמן, מבחן הקיסם.
מה זה מבחן הקיסם ? קיסם נכנס לבראוניז ויוצא עם פירורים לחים
כמה קטן לחתוך את השוקולד ? קוביות קטנטנות
שכחתי את המלח! – לא נורא.

61853 צפיות 104 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז קפה

בראוניז קל להכנה

גולשים מכינים וממליצים:

איילת א. : “מוצאת את עצמי חוזרת למתכון הזה שוב ושוב ושוב ושוב… פשוט מעולה!! (ואני מכינה פרווה)”

 

298
תגובות

  הרשם  
עדכן
אתי

ניקי יקרה,

יצא פשוט מדהים וטעים:)

תודה לך על המתכונים, הכל יוצא פשוט טוב!

אני

ניקי שלום! הכנתי אותם ויצאו מאוד טעימים אבל….התפרקו לי קצת למרות שחתכתי כשהכל התקרר…למה זה קרה? בצילומים שלך נראות חתיכות שלמות ונעימות לעין. מה הפיתרון ? תודה על התשובה !

ליאת

היי ניקי הכנתי לסיום הצום יצא מדהים!! כולם התענגו סוף! תודות לך את עוזרת לי בארוחות ערב מגוונות באופן כללי ואני תמיד ממליצה בחום על הבלוג שלך.

טלי

ניקי את אלופה
כולם פה מלקקים אצבעות!
אין על המתכונים שלך, את פרקטית ותמיד נותנת מענה מהיר.
ממליצה לחברותיי בחום להתענג על המתכונים שלך!

נועה

אפשר קמח תופח?

ליעד

תודה ניקי,זה פשוט טעים! והכי כיף שזה קל להכנה…מאמצת למתכונים הקבועים שלי:) שבת שלום!

אורטל

הכנתי בגרסת פרווה, העוגה יצאה שוקולדים ונימוחה!! ממש מתכון מנצח.
שבת שלום!!