בראוניז קל להכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז קל להכנה

בראוניז קל להכנה

בראוניז קצת שונים מהרגיל, בדרך כלל משתמשים בשוקולד צ’יפס הפעם החלטתי על משהו אחר וזה יצא טעים ואני מאוד מאוד אוהבת בראוניז

תבנית בינונית

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה
כפית נס קפה
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ שוקולד לבן
140 ג’ קמח (כוס)
קורט מלח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה, לטרוף ביצים וסוכר להוסיף לשוקולד יחד עם המלח נס קפה והקמח.

2. להעביר לתבנית לקצוץ דק את השוקולד להוסיף לתבנית לערבב מעט ולאפות כ 25 דקות בחום בינוני או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לצנן ולחתוך למלבנים.

שאלת ותשובות:

איך הופכים לפרווה ? להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן
ההכנה אותו דבר ? כן
אני לא אוהבת נס קפה – מומלץ לא לוותר זה יוצא נהדר (אני גם לא אוהבת נס קפה)
אפשר להכין בלי השוקולד הלבן ? כן
אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד צ’יפס ? כן חצי כוס
אני אוהבת שוקולד חלב – תחליפי חבילת שוקולד מריר בחלב
מה עם אגוזים ? תורידי כרבע כוס קמח ותוסיפי שליש כוס אגוזים קצוצים
ניתן להכין יום מראש ? כן
ניתן להקפיא ואיך ? אין בעיה ובקופסא אטומה
איך מפשירים ? לאכול ישר מהמקפיא
אוף זה יצא יבש! – אפית יותר מידי, חשוב להוציא בזמן, מבחן הקיסם.
מה זה מבחן הקיסם ? קיסם נכנס לבראוניז ויוצא עם פירורים לחים
כמה קטן לחתוך את השוקולד ? קוביות קטנטנות
שכחתי את המלח! – לא נורא.

67494 צפיות 49 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז קפה

בראוניז קל להכנה

גולשים מכינים וממליצים:

איילת א. : “מוצאת את עצמי חוזרת למתכון הזה שוב ושוב ושוב ושוב… פשוט מעולה!! (ואני מכינה פרווה)”

 

302
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלונה

הכנתי ויצא ממש מעולה. שוקולדי ונימוח מבפנים וטיפ טיפה קראנצ’י מבחוץ. מושלמים ובלי עבודה! תודה ניקי 🙂

dekel

כפרה עלייך!!!!!!
אחלה אחלה אחלה כמו תמיד.
אני מתה על מתכונים קצרים וקלילים בלי הרבה לכלוך ובלאגן.
אין כמוך
דקל

אפרת

הי ניקי,
אני רוצה להכין כמות גדולה יותר, כמו למשל בתבנית של תנור.
האם כדאי להכפיל כמויות או לעשות כמות וחצי?
תודה מראש

שרון דולב

הכנתי בלי שוקולד לבן כי לא היה לי. במקום 250 גרם שוקולד מריר השתמשתי בחמישים גרם שוקולד מריר תפוזים ווהשאר מריר רגיל. יצא מושלם. לא מתפורר. שוקולדי מאוד. שכבה עליונה פריכה וטעימה. גם הבן שלי שלא חובב עוגות אכל שלוש חתיכות בלי למצמץ. תודה על עוד מתכון מנצח.

מעיין

הפעם הראשונה שהעזתי להכין בראוניז הייתה לפני כחודשיים ומאז אני (והחבר) מכורים. זה כמובן בזכות המתכון המצויין הזה!
תודה וחג שמח

גלית

היי ניקי! שמתי לב שאין לי מספיק סוכר לבר. סוכר דמררה מתאים גם?

רוני

הבראוניז יצאו לי ממש טעימים רק בעיה אחת, הם קצת מתפוררים, מה אני צריכה לעשות פעם הבאה כדי שזה לא יקרה? המון תודה, אתר מקסים.

1 3 4 5 6 7 20