בראוניז קל להכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז קל להכנה

בראוניז קל להכנה

בראוניז קצת שונים מהרגיל, בדרך כלל משתמשים בשוקולד צ’יפס הפעם החלטתי על משהו אחר וזה יצא טעים ואני מאוד מאוד אוהבת בראוניז

תבנית בינונית

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה
כפית נס קפה
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ שוקולד לבן
140 ג’ קמח (כוס)
קורט מלח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה, לטרוף ביצים וסוכר להוסיף לשוקולד יחד עם המלח נס קפה והקמח.

2. להעביר לתבנית לקצוץ דק את השוקולד להוסיף לתבנית לערבב מעט ולאפות כ 25 דקות בחום בינוני או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לצנן ולחתוך למלבנים.

שאלת ותשובות:

איך הופכים לפרווה ? להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן
ההכנה אותו דבר ? כן
אני לא אוהבת נס קפה – מומלץ לא לוותר זה יוצא נהדר (אני גם לא אוהבת נס קפה)
אפשר להכין בלי השוקולד הלבן ? כן
אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד צ’יפס ? כן חצי כוס
אני אוהבת שוקולד חלב – תחליפי חבילת שוקולד מריר בחלב
מה עם אגוזים ? תורידי כרבע כוס קמח ותוסיפי שליש כוס אגוזים קצוצים
ניתן להכין יום מראש ? כן
ניתן להקפיא ואיך ? אין בעיה ובקופסא אטומה
איך מפשירים ? לאכול ישר מהמקפיא
אוף זה יצא יבש! – אפית יותר מידי, חשוב להוציא בזמן, מבחן הקיסם.
מה זה מבחן הקיסם ? קיסם נכנס לבראוניז ויוצא עם פירורים לחים
כמה קטן לחתוך את השוקולד ? קוביות קטנטנות
שכחתי את המלח! – לא נורא.

84776 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז קפה

בראוניז קל להכנה

גולשים מכינים וממליצים:

איילת א. : “מוצאת את עצמי חוזרת למתכון הזה שוב ושוב ושוב ושוב… פשוט מעולה!! (ואני מכינה פרווה)”

 

324
תגובות

  הרשם  
עדכן
לי

בראוניז מושלמים!
גם המרקם, גם הטעם.
תודה רבה על המתכון 🙂

מתן סבח

אפשר להחליף את ההמסה של השוקולד עם החמאה בהמסה של השוקולד בשמנת מתוקה?

רבקה פוגל

הכנתי את העוגה בגרסה הפרווה היא הייתה כ”כ טעימה שבעלי התבאס שלא נשאר פירור ליום ראשון בבוקר עם הקפה. עוד מתכון מעולה שנכנס למועדפים!

לירון

היי ניקי
מה הכוונה לתבנית בינונית
יש לי תבניות חד פעמיות רגילות של 24.
זה יתאים ?
כי ראיתי במתכונים האחרים של גודל 24 שהכמויות גדולות יותר.

תודה ויום נעים.

לימור

תודה על עוד מתכון מנצח, אחרי ההצלחה עם העוגיות הילדה רצתה לנסות עוד משהוא, הפעם היא היתה צריכה קצת עזרה עם ההמסה של השוקולד, אבל את הרוב היא הצליחה לבד וייצאו בראונייז מעולים, מחר היא תיקח כמה לחלק לחברות.

אביטל

אפשר לשים אגוזים במקום שוקולד לבן?
תודה

אירה

היי ניקי,
כרגע שמתי את הבראוניז בתנור (שמתי לב שאין אבקת אפיה) מקווה שזה ככה צריך להיות תאחלי לי בהצלחה

1 4 5 6 7 8 21