עוגת ריבת חלב פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת ריבת חלב פרווה

עוגת ריבת חלב פרווה

אין כמו עוגת ריבת חלב פרווה מהירת הכנה, זאת בכלל עוגה מעולה! מחפשים עוגה רכה שקשה לעמוד בפניה ? כזה שכל ביס עושה חשק לעוד ביס ? קבלו עוגה יאם.

תבנית 24

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים (לא חייב סחוט)
אינסטנט פודינג ריבת חלב
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)


הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב (זה לוקח קצת זמן אז סבלנות), להנמיך מהירות ולהוסיף את החלמונים, להוסיף את התפוזים, שמן ואת שאר המצרכים.

*2. חום בינוני 180 מעלות כ – 50 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי.

12836 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת ריבת חלב פרווהעוגת ריבת חלב פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

תמר : ” הכנתי את העוגה עם ריצ’ במקום התפוזים יצאה מוצלחת ביותר תודה רבה!!”

ענבל : “ניקי המתוקה!! הכנתי את העוגה לשבת. מה אומר ומה אגיד…פיצוץ של מתכון. חוסל בשניות…מודה לך על כל המתכונים הקצרים והיעילים. מאז שהכרתיך, הביטחון שלי במטבח עלה פלאים. בזכותך אין לי חרדה ממטבח…”

חן : “וואיי עשיתי היום את העוגה לשבת… אני מחזיקה תצמי לא ליישר קצוות יותר מידי… גם הילדים רוצים “רק לטעום” כל הזמן…”


245
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטלי

היי ניקי,
האם לשים כף אינסטינג ריבת חלב? יש לי גם אינסטינג וניל ,מה עדיף?

מיכל

הי,
יש אפשרות לשים איזשהו קרם פרווה מעל?

רינת

היי ניקי תודה על עוד מתכון שנראה מדהים!
הבלילה יצאה לי לא נוזלית בכלל. היא יציבה באופן שצריך קצת לשטח אותה בתבנית.. זה הגיוני? אם לא, מה לעשות?

שרון

שלום וברכה
האם ניתן להקפיא את העוגה
תודה

ליטל

היי ניקי
מה פיזרת מעל העוגה?
והאם כדאי למרוח מעל ריבת חלב ?

מיכל

היי,
הכנתי את הבלילה. חשבתי שהיא לא תספיק לשתי תבניות אז הכנתי בתבנית אינגליש קיייק רחבה.
יש לי תחושה שהיא יצאה דחוסה.
הרסתי אותה?

1 13 14 15