עוגת ריבת חלב פרווה
אין כמו עוגת ריבת חלב פרווה מהירת הכנה, זאת בכלל עוגה מעולה! מחפשים עוגה רכה שקשה לעמוד בפניה ? כזה שכל ביס עושה חשק לעוד ביס ? קבלו עוגה יאם.
תבנית 24
מרכיבים:
3 ביצים מופרדות
200 ג' סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים (לא חייב סחוט)
אינסטנט פודינג ריבת חלב
280 ג' קמח תופח (2 כוסות)
הכנות:
1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב (זה לוקח קצת זמן אז סבלנות), להנמיך מהירות ולהוסיף את החלמונים, להוסיף את התפוזים, שמן ואת שאר המצרכים.
*2. חום בינוני 180 מעלות כ – 50 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי.
גולשים מכינים וממליצים:
תמר : " הכנתי את העוגה עם ריצ' במקום התפוזים יצאה מוצלחת ביותר תודה רבה!!"
ענבל : "ניקי המתוקה!! הכנתי את העוגה לשבת. מה אומר ומה אגיד…פיצוץ של מתכון. חוסל בשניות…מודה לך על כל המתכונים הקצרים והיעילים. מאז שהכרתיך, הביטחון שלי במטבח עלה פלאים. בזכותך אין לי חרדה ממטבח…"
חן : "וואיי עשיתי היום את העוגה לשבת… אני מחזיקה תצמי לא ליישר קצוות יותר מידי… גם הילדים רוצים "רק לטעום" כל הזמן…"
נריה : "הכנתי את העוגה הזו כבר מלא פעמים והיא פשוט מושלמת!!! העוגת בחושה פרווה הכי קלה וטעימה שיש!! תודה ניקי:)"