שוקולדיות עם שוקולד צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שוקולדיות עם שוקולד צ'יפס

שוקולדיות עם שוקולד צ'יפס

המתכון המפורסם איך שהעלתי אותו לאתר הפך ללהיט! אז החלטתי קצת לשנות הילדים ביקשו וכל פעם מחדש אני מתקשה להאמין ככמה טוב השוקולדיות האלה יוצאות, רכות, לחות מרגישים את השוקולד בכל ביס והפעם הכנסתי פנימה משהו נוסף…

15 יחידות

מרכיבים:

120 ג’ שוקולד מריר
80 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
140 ג’ קמח (כוס)
חצי כוס שוקולד צי’פס לבן


הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ביצים לערבב במהירות את הקמח ובסוף השוקולד צ’יפס.

2. לשים 3/4 כף בכל שקע, לאפות כ 15 דקות עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

כדאי לדעת ש…
השוקולדיות נמוכות דחוסות ושוקולדיות, אפשר לשים שמן במקום החמאה שליש כוס, אין צורך במיקסר מערבבים ידני עם כף, השוקולדיות עוברות נהדר הקפאה, כדאי מראש להכפיל כמויות הן נחטפות במהירות קלאסי לאוהבי השוקולד.
אין אבקת אפייה במתכון ומדובר בקמח רגיל.
בתמונות מופיעים מאפינס שיש.

6003 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוקולדיות עם שוקולד צ'יפס

שוקולדיות עם שוקולד צ'יפסשוקולדיות עם שוקולד צ'יפס

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “במילה אחת: מ-ע-ו-ל-ה!!!!!”

כפית : “מתכון מהמם! השוקולדיות נטרפו בקצב שלא האמנתי שהוא אפשרי….
תודה על עוד מתכון מהמם”

רומי : “הכנתי עם שליש כוס שמן כמו שהמלצת פה, יצא מושלם, כ”כ טעים, הילדים התעוררו מהריח והתענגו… תודה ניקי, בזכותך אני שפית”


204
תגובות

  הרשם  
עדכן
שולמית

היי ניקי
תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים שלך!!!
ושאלה:
האם אפשר להמיר לשוקולד לבן?
תודה רבה ושבת שלום

יסכה

הי ניקי,
אפשר לעשות את זה כעוגה? (בתבנית רגילה ולא שקעים) או לבחור עוגה אחרת מהאתר? ואם אפשר לעשות את זה כעוגה, אז לאיזה גודל תבנית זה מתאים?
תודה רבה ושבת שלום!

שרון

הי ניקי,
אם יש ביצי m עדיין 2 או 3?
שבת שלום

1 11 12 13