שוקולדיות - פינוקי שוקולד ממכרים!
כשמתחשק לי משהו מתוק שוקולדיות זה הדבר הראשון שעולה לי לראש.
עוגיות פאדג' סופר שוקולדיות עשירות ומפנקות מהסוג שאי אפשר להפסיק לאכול, נו טוב רק עוד אחת…
אני מכינה את השוקולדיות כבר הרבה שנים השוקולד מורגש טוב בכל ביס לח פאדג'י עסיסי, הוספתי שוקולד צ'יפס שיתן מרקם מעניין ויצאו שוקולדיות מושלמות ואפילו לא הפעלתי את המיקסר והכנתי הכל בכלי אחד.
16 יחידות
מרכיבים:
120 ג' שוקולד מריר
80 ג' חמאה / שליש כוס שמן
180 ג' סוכר (כוס פחות כף)
2 ביצים
140 ג' קמח (כוס)
חצי כוס שוקולד צי'פס לבן
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. להמיס את השוקולד והשמן אפשר להמיס במיקרו או להמיס על האש ולערבב לקרם אחיד , להוסיף את הסוכר לערבב ולהוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב במהירות אחרי כל הוספה.
3. להוסיף את הקמח ואת השוקולד צ'יפס.
4. לשים כף מהעיסה בכל שקע, לאפות כ 15 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
כדאי לדעת ש…
השוקולדיות נמוכות דחוסות ושוקולדיות, אין צורך במיקסר מערבבים ידני עם כף, השוקולדיות עוברות נהדר הקפאה, כדאי מראש להכפיל כמויות הן נחטפות במהירות קלאסי לאוהבי השוקולד. אין אבקת אפייה במתכון ומדובר בקמח רגיל.
גולשים מכינים וממליצים:
חגית : "במילה אחת: מ-ע-ו-ל-ה!!!!!"
כפית : "מתכון מהמם! השוקולדיות נטרפו בקצב שלא האמנתי שהוא אפשרי….
תודה על עוד מתכון מהמם"
רומי : "הכנתי עם שליש כוס שמן כמו שהמלצת פה, יצא מושלם, כ"כ טעים, הילדים התעוררו מהריח והתענגו… תודה ניקי, בזכותך אני שפית"