מאפינס שיש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס שיש

מאפינס שיש

איזה כיף לפתוח את השבוע עם משהו מתוק וטעים, מתאים לי מאפינס הכנה קלי קלות והכי כיף שהם מוכנים תוך 20 דקות. יש אורחים בדרך לילדים מתחשק לנשנש משהו מתוק ?
תיק תק המאפינס נכנסים לתנור יש ריח טוב במטבח בסוף יוצאים מאפינס רכים וזהובים עם נגיעות של שוקולד. לקרר קצת ולתת לילדים לחסל בכיף.

14 מאפינס

מרכיבים:

100 ג’ חמאה להוציא מהמקרר כ 15 דקות קודם
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
250 ג’ קמח תופח (2 כוסות פחות 3 כפות)
כפית גדושה שוקולית
כף ממרח שוקולד

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את החמאה והסוכר להקציף עם וו הגיטרה במהירות גבוהה כשתי דקות, להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה, להוסיף את השמנת ובסוף את הקמח.

3. להוציא חצי כוס מהעיסה לקערה קטנה להוסיף את אבקת השוקולית וממרח השוקולד ולערבב לעיסה אחידה.

4. לשמן את תבנית השקעים ולמלא להתחיל עם העיסה הבהירה להוסיף מהכהה ולסיים עם הבהירה לערבב מעט ששני הצבעים יתערבבו, העיסה אמורה להגיע עד 3/4 גובה.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים.

שאלות ותשובות:

איך מכינים פרווה ? מחמאה במקום חמאה, במקום השמנת ריץ
אפשר שמן ? לא
מה מצב החמאה ? חמאה בטמפרטורת החדר
צריך מיקסר ? כן
שכחתי את הוניל – לא נורא
ניתן להקפיא ? כן
איך שומרים ? מספר ימים בקופסא סגורה
צריך מקרר ? לא

17912 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שישמאפינס שישמאפינס שיש

מאפינס שישמאפינס שיש

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

שלום רציתי לדעת האם יש לך מתכון לעוגת גלידה ?

שרון

היי ניקי אני כל כך אוהבת האתר שלך!
מה לגבי ריבת חלב? ובכללית – אפשר להשתמש בריבת חלב כשכתוב נוטלה (אני דרום אמריקאית, אי אפשר בלי ר. חלב 🙂 )?
תודה ושבת שלום!!!

דנה

היי ניקי, שאלה כללית -האם מכל עוגה בחושה ניתן להכין מאפינס?

אורטל

היי ניקי האם אפשר לעשות את המאפינס במנג’טים מנייר?

יעל

היי ניקי ערב מקסים !!
רק רציתי להגיד לך שבנוסף למתכונים המעולים אני כל פעם מחדש מתפע מהתמונות היפות אז רציתי להסכיר לך כמה את מוכשרת וטובת לב

לירון

היי ניקי רציתי לדעת באיזה תבנית מכינים זאת? תודה.

romi

היי ניקי,
המתכון נראה מצוין, אשמח לשמוע במה אפשר להחליף את הנוטלה? שוקולד השחר הולך או שזה יתקשה באפייה.?
תודה.