מאפינס שיש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס שיש

מאפינס שיש

איזה כיף לפתוח את השבוע עם משהו מתוק וטעים, מתאים לי מאפינס הכנה קלי קלות והכי כיף שהם מוכנים תוך 20 דקות. יש אורחים בדרך לילדים מתחשק לנשנש משהו מתוק ?
תיק תק המאפינס נכנסים לתנור יש ריח טוב במטבח בסוף יוצאים מאפינס רכים וזהובים עם נגיעות של שוקולד. לקרר קצת ולתת לילדים לחסל בכיף.

14 מאפינס

מרכיבים:

100 ג’ חמאה להוציא מהמקרר כ 15 דקות קודם
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
250 ג’ קמח תופח (2 כוסות פחות 3 כפות)
כפית גדושה שוקולית
כף ממרח שוקולד

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את החמאה והסוכר להקציף עם וו הגיטרה במהירות גבוהה כשתי דקות, להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה, להוסיף את השמנת ובסוף את הקמח.

3. להוציא חצי כוס מהעיסה לקערה קטנה להוסיף את אבקת השוקולית וממרח השוקולד ולערבב לעיסה אחידה.

4. לשמן את תבנית השקעים ולמלא להתחיל עם העיסה הבהירה להוסיף מהכהה ולסיים עם הבהירה לערבב מעט ששני הצבעים יתערבבו, העיסה אמורה להגיע עד 3/4 גובה.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים.

שאלות ותשובות:

איך מכינים פרווה ? מחמאה במקום חמאה, במקום השמנת ריץ
אפשר שמן ? לא
מה מצב החמאה ? חמאה בטמפרטורת החדר
צריך מיקסר ? כן
שכחתי את הוניל – לא נורא
ניתן להקפיא ? כן
איך שומרים ? מספר ימים בקופסא סגורה
צריך מקרר ? לא

17906 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שישמאפינס שישמאפינס שיש

מאפינס שישמאפינס שיש

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלה

הי ניקי, שאלה קטנה, החמאה צריכה להיות רכה?

רויטל

ניקי הי,
מה שלומך?
האם אפשר לאפות את הבלילה בתבנית עגולה? אם כן, מה הגודל וכמה זמן צריך לאפות?
תודה!!!

אירית

היי ניקי ותודה על המתכונים הנפלאים 🙂
שאלה, במה אפשר להחליף שוקולית אם אין לי (גם לא קקאו)
בנוסף על איזה מאפינס שוקולד תוכלי להמליץ, כזה שהילדים ממש יאהבו?
תודה!!

מאירה

הי ניקי..אודה לך אם תצייני כמה זה 200 גרם בכוסות.
תודה רבה.

טל

פשוט טעים, קל וכיף להכין!! תודה על כל המתכונים הנהדרים

דנה

תודה ועוד משהו- אני ממש באמצע ההכנה. הבלילה שיוצאת לי (לפני הוספת השוקולד לחצי ) יחסית דחוסה. ציפיתי למשהו יותר דליל. אבל זה בכלל בכלל לא דליל. אמור לצאת כך? תודה מראש!

דנה

הי ניקי, איך אני ממירה את הקמח התופח לקמח + א. אפיה עבור המתכון הזה? תודה