מאפינס שיש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס שיש

מאפינס שיש

איזה כיף לפתוח את השבוע עם משהו מתוק וטעים, מתאים לי מאפינס הכנה קלי קלות והכי כיף שהם מוכנים תוך 20 דקות. יש אורחים בדרך לילדים מתחשק לנשנש משהו מתוק ?
תיק תק המאפינס נכנסים לתנור יש ריח טוב במטבח בסוף יוצאים מאפינס רכים וזהובים עם נגיעות של שוקולד. לקרר קצת ולתת לילדים לחסל בכיף.

14 מאפינס

מרכיבים:

100 ג’ חמאה להוציא מהמקרר כ 15 דקות קודם
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
250 ג’ קמח תופח (2 כוסות פחות 3 כפות)
כפית גדושה שוקולית
כף ממרח שוקולד

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את החמאה והסוכר להקציף עם וו הגיטרה במהירות גבוהה כשתי דקות, להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה, להוסיף את השמנת ובסוף את הקמח.

3. להוציא חצי כוס מהעיסה לקערה קטנה להוסיף את אבקת השוקולית וממרח השוקולד ולערבב לעיסה אחידה.

4. לשמן את תבנית השקעים ולמלא להתחיל עם העיסה הבהירה להוסיף מהכהה ולסיים עם הבהירה לערבב מעט ששני הצבעים יתערבבו, העיסה אמורה להגיע עד 3/4 גובה.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים.

שאלות ותשובות:

איך מכינים פרווה ? מחמאה במקום חמאה, במקום השמנת ריץ
אפשר שמן ? לא
מה מצב החמאה ? חמאה בטמפרטורת החדר
צריך מיקסר ? כן
שכחתי את הוניל – לא נורא
ניתן להקפיא ? כן
איך שומרים ? מספר ימים בקופסא סגורה
צריך מקרר ? לא

17948 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שישמאפינס שישמאפינס שיש

מאפינס שישמאפינס שיש

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
דורין

היי!
תודה על אתר מושלם ניקי:)
רציתי איך יצאה לך צורה כזאת בתמונה?

איילה

אפשר ממרח חרובים במקום נוטלה?

gitit

הי ניקי,

מאוד אוהבת את האתר שלך ומכינה ממנו המון!

ראיתי בשאלות למעלה ששאלו אותך איך להכין פרווה ורציתי להגיד שגם נוטלה זה חלבי, אז צריך להחליף גם אותו. (או לבחור מתכון אחר מבין אינסוף המתכונים המעלפים שלך שהוא מלכתחילה פרווה).

עדי

היי ניקי, הורדתי את האפליקציה שלך באייפד וכשניסיתי להיכנס למתכון כלשהו זה לא נתן לי. האם את יודעת מה לעשות?

דולב

שלום ניקי את יכולה להביא לי מתכונים למכשיר דונטס/בייגלס בבקשה ?

דקל

היי,
לא הבנתי באיזה שלב מפסיקים להקציף. את הביצים מוסיפים תוך כדי הקפצה או שמקפלים אותן לחמאה ולסוכר?
כנ”ל לגבי השמנת המתוקה והקמח – האם מקפלים לתוך התערובת?
תודה,
דקל

אסתי דעי

אפשר בבקשת תמונה של התבניות הקטנות שאדע מה לרכוש?