פאי אפרסקים וקרם שקדים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאי אפרסקים וקרם שקדים

פאי אפרסקים וקרם שקדים

חשבתי מה להכין, עוגה בחושה כל שהיא, עוגת מוס לא היה לי חשק, רציתי לשלב איזה פרי עם קרם שקדים עדין ואת הכל הנחתי על בצק פריך זהוב, תאמינו לי רק את הבצק אפשר לאכול בכיף כי הוא טעים…

תבנית פאי מתפרקת

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
80 ג’ סוכר (4 כפות)
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי קופסא)

קופסת אפרסקים משומרים מסוננת

קרם שקדים וניל:
100 ג’ גרם חמאה
100 ג’ שקדים טחונים
100 ג’ א. סוכר
2 ביצים
כף גדושה א. אינסטנט וניל

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר חצי שעה לשטח לעלה ולהעביר לתבנית להדק לחתוך שאריות ולהקפיא.

2. להקציף חמאה ואבקת סוכר להוסיף להוסיף ביצים שקדים ואינסטנט.

3. לפרוס את האפרסקים לפרוסות בצורת ירח, למרוח את קרם השקדים על הבצק לסדר את הפרוסות כשהן צמודות אחת אל השניה.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או שהפאי מתייצב.

שאלות ותשובות :

אפשר להחליף את האפרסקים בתפוחים ? בטח
מכינים אותו דבר את המתכון ? כן
אפשר להכין יום קודם ? כן
אפשר להחליף בשמן ? לא
ומה עם מחמאה ? כן
מה במקום שקדים ? אגוזים

14637 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאי אפרסקים וקרם שקדים

פאי אפרסקים וקרם שקדים

גולשים מכינים וממליצים:

יפית : “פשוט מעולה, עשיתי עם נקטרינות ויצא מעולה”

89
תגובות

  הרשם  
עדכן
נוי

היי ניקי! ראיתי בתגובות שניתן להחליף את השימורים בפירות טריים. כמה אפרסקים בערך צריך? (יש לי אפרסקים יחסית גדולים).

1 4 5 6