עוגת מרציפן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מרציפן

עוגת מרציפן

עוגת מרציפן, שאלו אותי פעם לאיפה הולכות כל העוגות שאני מכינה ? יש לי לקוחות טובים מאוד שמאוד אוהבים את העוגות שלי ומחכים להן בקוצר רוח, אני מתכוונת כמובן לילדים שלי. יוצא לי להכין עוגה אחת ביום ואין מאושרת ממני כשהיא מתחסלת ואני יכולה להכין עוד אחת.
אני משתדלת להכין עוגות קלות כי אין לי הרבה זמן (אמהות תמיד עסוקות) אני מאוד אוהבת את התוצאה הסופית של עוגה יפה שיוצאת מהתנור. יש לי רק בקשה אחת מהילדים “תנו לי לצלם קודם”

תבנית 24

מרכיבים:

150 ג’ חמאה בטמ”פ
200 ג’ סוכר (כוס)
200 ג’ מרציפן קצוץ דק
4 ביצים גדולות
כוס מיץ תפוחים (פריגת)
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח
2 כפיות א. אפיה

הכנות:

1. להקציף חמאה וסוכר במשך כמה דקות עד שנוצר קרם סמיך ותפוח, להוסיף את הביצים אחת אחת, להמתין עד שכל ביצה נבלעת ואז להוסיף את השניה.

2. להוסיף את המרציפן להקציף לתערובת אחידה ולהוסיף את התפוחים ובסוף את הקמח וא. אפיה במינימום עירבוב.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות העוגה מזהיבה ומתייצבת.

 

לעוד עוגות בחושות ומהירות

23509 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “הכנתי את העוגה ויצא מדהים!
אפילו שיחקנו משחק : איזה עוגה זו? היה קשה לנחש. גם חובבי המרציפן אהבו וגם שונאי המרציפן אהבו. שידרגתי אותה כמו שאמרת עם קצפת ותותים מהמתכון סברינה וזה שדרג אותה לגמרי לעוגת יום הולדת חגיגית(:
הורדתי גם מכמות הסוכר והיא יצאה נהדרת.
תודה על המתכון הנפלא!”

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

משתדלת לפתור ספקות בשיטה של “ננסה, מה כבר יכול לקרות”,
אבל מרציפן יקר לי מדי בשביל לעשות עליו ניסויים…
השאלה הקטנה שלי: לתבנית ענק (חד־פעמית הגדולה, כמעט בגודל התבנית של התנור) – תספיק כמות כפולה, או שכדאי להוסיף עוד?

שירי

האם אפשר להוסיף עוד 100 גרם צרציפן למתכון מבלי לשנות את כמות החומרים? כדי להרגיש יותר את המרציפן

עילי

מה שלומך יקירה?? פה מטורפים על מרציפן אך ממש לא אוהבים עוגות דחוסות,האם היא כזו?? או שהיא אורירית?? שזה המרקם האהוב פה…חבל יהיה לטרוח ולהתאכזב…ובעיקר חבל על המרציפן!

נעה

הי ניקי,
אני מחפשת מתכון לעוגת מרציפן ושוקולד האם ניתן לשלב בעוגה הזו שוקולד?

שיר

הכנתי את העוגה ויצא מדהים!
אפילו שיחקנו משחק : איזה עוגה זו? היה קשה לנחש. גם חובבי המרציפן אהבו וגם שונאי המרציפן אהבו. שידרגתי אותה כמו שאמרת עם קצפת ותותים מהמתכון סברינה וזה שדרג אותה לגמרי לעוגת יום הולדת חגיגית(:
הורדתי גם מכמות הסוכר והיא יצאה נהדרת.
תודה על המתכון הנפלא!