עוגת מרציפן
עוגת מרציפן, שאלו אותי פעם לאיפה הולכות כל העוגות שאני מכינה ? יש לי לקוחות טובים מאוד שמאוד אוהבים את העוגות שלי ומחכים להן בקוצר רוח, אני מתכוונת כמובן לילדים שלי. יוצא לי להכין עוגה אחת ביום ואין מאושרת ממני כשהיא מתחסלת ואני יכולה להכין עוד אחת.
אני משתדלת להכין עוגות קלות כי אין לי הרבה זמן (אמהות תמיד עסוקות) אני מאוד אוהבת את התוצאה הסופית של עוגה יפה שיוצאת מהתנור. יש לי רק בקשה אחת מהילדים "תנו לי לצלם קודם"
תבנית 24
מרכיבים:
150 ג' חמאה בטמ"פ
200 ג' סוכר (כוס)
200 ג' מרציפן קצוץ דק
4 ביצים גדולות
כוס מיץ תפוחים (פריגת)
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח
2 כפיות א. אפיה
הכנות:
1. להקציף חמאה וסוכר במשך כמה דקות עד שנוצר קרם סמיך ותפוח, להוסיף את הביצים אחת אחת, להמתין עד שכל ביצה נבלעת ואז להוסיף את השניה.
2. להוסיף את המרציפן להקציף לתערובת אחידה ולהוסיף את התפוחים ובסוף את הקמח וא. אפיה במינימום עירבוב.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות העוגה מזהיבה ומתייצבת.
גולשים מכינים וממליצים:
שיר : "הכנתי את העוגה ויצא מדהים!
אפילו שיחקנו משחק : איזה עוגה זו? היה קשה לנחש. גם חובבי המרציפן אהבו וגם שונאי המרציפן אהבו. שידרגתי אותה כמו שאמרת עם קצפת ותותים מהמתכון סברינה וזה שדרג אותה לגמרי לעוגת יום הולדת חגיגית(:
הורדתי גם מכמות הסוכר והיא יצאה נהדרת.
תודה על המתכון הנפלא!"