בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

קוביות בלונדיז קטנות זהובות ומה זה טעימות רכות נחטפות, 10 דקות עבודה וזה בתנור. רוצו להכין ותהנו מעוגה נפלאה רכה וטעימה ממכרת שלא מזכירה את הבראוניז הרגיל אבל יש לה את הקסם שלה. יאם כמה טעים וקל הכנה.

תבנית בינונית / 22X24

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד לבן
100 ג’ חמאה מומסת
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
כפית תמצית וניל
140 ג’ קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד הלבן לקוביות קטנות לשים בקערה יחד עם החמאה, להכניס למיקרו ולהפעיל על עוצמה מלאה, לערבב לבלילה אחידה.

3. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים בסבלנות אחת אחרי השנייה תוך כדי בחישה מהירה, בסוף להוסיף את הקמח והאבקת אפייה.

4. לשמן את התבנית או לשים נייר אפייה, להעביר את העיסה ולשטח בצורה שווה.

*5. לאפות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. לקרר במקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

חשוב להוציא בזמן מהתנור.

14179 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 בלונדיז בראוניז שוקולד לבן בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

עמית : “בהיעדר חמאה, נאלצתי להשתמש בשמן קוקוס שהיה בבית.
האורחים פשוט יצאו מגדרם :)))
לא היה לי נעים לספר כמה ההכנה הייתה קלה :)))))”

85
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

הי ניקי,
מה שלומך?
סליחה על שזה רגע לפני שבת…
התחלתי להכין והשוקולד המומס יצא עם קצת גבישים,
הוספתי סוכר ועכשיו בכלל הוא ניראה בצק.
יכול להיות ששרפתי את השוקולד?
ועם כן לזרוק את הבלילה?
תודה רבה!!

טלי

הי ניקי!!
אתמול הכנתי את הפאדג’ שוקולד לקחת איתנו לארוחת צהריים אצל חברים אבל חיסלנו אותו כבר עם הקפה של הבוקר (קצר מחמאות)
הבאתי איתי שוקולד לבן להכין את הבראוניז המעלף שלך אבל יש במקרר רק חמאה מלוחה… זה יצא נורא או שאפשר להחליף את החמאה במלוחה?

1 4 5 6