יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה

בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

23 אפריל 2014
(Visited 11,197 times, 1 visits today)
בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

קוביות בלונדיז קטנות זהובות ומה זה טעימות רכות נחטפות, 10 דקות עבודה וזה בתנור. רוצו להכין ותהנו מעוגה נפלאה רכה וטעימה ממכרת שלא מזכירה את הבראוניז הרגיל אבל יש לה את הקסם שלה. יאם כמה טעים וקל הכנה.

תבנית בינונית / 22X24

מרכיבים:

250 ג' שוקולד לבן
100 ג' חמאה מומסת
200 ג' סוכר (כוס)
3 ביצים
כפית תמצית וניל
140 ג' קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפינס שוקולד צ'יפס ב 10 דקות הכנה

    מאפינס שוקולד צ'יפס שמרגישים את טעם השוקולד בכל ביס הם רכים ופשוטים ביותר, תפנו לכם 10 דקות זה הכל והמאפינס בדרכם לתנור ואפילו לא הוצאתי את המיקסר לערבב למלא את השקעים ותנו לתנור לעשות את שלו.
    עשיתי שינוי קטן שההפך את המאפינס מטובים למדהימים, רציתי שהשוקולד יורגש אבל לא ישתלט אז החלטתי לא להשתמש בשוקולד צ'יפס אלא לעשות משהו אחר שינוי קטן והמאפינס יצאו רכים נימוחים ושוקולדים, מוזמנים לקרוא את המתכון.
    רוצים להעסיק את הילדים תכינו איתם זה באמת קלי קלות, כמה חבל שזה רק 11 יחידות.

    11 מאפינס

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד הלבן לקוביות קטנות לשים בקערה יחד עם החמאה, להכניס למיקרו ולהפעיל על עוצמה מלאה, לערבב לבלילה אחידה.

3. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים בסבלנות אחת אחרי השנייה תוך כדי בחישה מהירה, בסוף להוסיף את הקמח והאבקת אפייה.

4. לשמן את התבנית או לשים נייר אפייה, להעביר את העיסה ולשטח בצורה שווה.

*5. לאפות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. לקרר במקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

חשוב להוציא בזמן מהתנור.

 בלונדיז בראוניז שוקולד לבן בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

עמית : "בהיעדר חמאה, נאלצתי להשתמש בשמן קוקוס שהיה בבית.
האורחים פשוט יצאו מגדרם :)))
לא היה לי נעים לספר כמה ההכנה הייתה קלה :)))))"

הרשם
עדכן
95 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות