בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

קוביות בלונדיז קטנות זהובות ומה זה טעימות רכות נחטפות, 10 דקות עבודה וזה בתנור. רוצו להכין ותהנו מעוגה נפלאה רכה וטעימה ממכרת שלא מזכירה את הבראוניז הרגיל אבל יש לה את הקסם שלה. יאם כמה טעים וקל הכנה.

תבנית בינונית / 22X24

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד לבן
100 ג’ חמאה מומסת
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
כפית תמצית וניל
140 ג’ קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה


הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד הלבן לקוביות קטנות לשים בקערה יחד עם החמאה, להכניס למיקרו ולהפעיל על עוצמה מלאה, לערבב לבלילה אחידה.

3. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים בסבלנות אחת אחרי השנייה תוך כדי בחישה מהירה, בסוף להוסיף את הקמח והאבקת אפייה.

4. לשמן את התבנית או לשים נייר אפייה, להעביר את העיסה ולשטח בצורה שווה.

*5. לאפות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. לקרר במקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

חשוב להוציא בזמן מהתנור.

8035 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 בלונדיז בראוניז שוקולד לבן בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

עמית : “בהיעדר חמאה, נאלצתי להשתמש בשמן קוקוס שהיה בבית.
האורחים פשוט יצאו מגדרם :)))
לא היה לי נעים לספר כמה ההכנה הייתה קלה :)))))”


77
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי

ניקי!!!!
כל הקיץ חגגנו על הבראוניז ועכשיו פתאום יצא לי בצק קצת מוצק…
זה בגלל שקר או ששמתי יותר מידי קמח? אפשר איכשהו לתקן? יצא במרקם של פירה ולא כמו בלילת פנקייק…

לינוי

היי ניקוש,
יש לי מטבעות שוקולד לבן, הבעיה היא שהמשקל שלי שבק חיים..יש דרך לדעת כמה זה 250 גרם בכוסות?

ליאל

שלום ניקי.
האם אפשרי להשתמש בתבנית 30×20 ?

בת שבע

הי ניקי,
תודה על המתכונים המצויינים,
אני רוצה להמיר חמאה בשמן, כמה מ”ל שמן עלי לשים?

אור

היי ,ניקי
אפשר מרגרינה במקום חמאה ועוד שאלה האם שייך להכין כמאפנס במנזטים?

טלי

ועוד שאלה, אפשר להמיס 200 גר לתערובת ואת ה50 הנוספים להוסיף בנטיפי שוקולד לבן? למרות שהנטיפים קצת עושים שלולית שמנונית כשנמסים?

טלי

הי ניקי.
אז אחרי שבוע של אפיית עוגות, הבן שלי בחר את הבראוניז שלך כחביב עליו במיוחד, והוא רוצה אותו בתור עוגת יומולדת, הם 25 ילדים בכיתה, יש לך רעיון איך “להגביה” את ה”עוגה” ואיזה קרם וניל אפשר להוסיף (לבקשת ילד היומולדת)?

1 3 4 5