יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה

בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

23 אפריל 2014
(Visited 9,566 times, 1 visits today)
בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

קוביות בלונדיז קטנות זהובות ומה זה טעימות רכות נחטפות, 10 דקות עבודה וזה בתנור. רוצו להכין ותהנו מעוגה נפלאה רכה וטעימה ממכרת שלא מזכירה את הבראוניז הרגיל אבל יש לה את הקסם שלה. יאם כמה טעים וקל הכנה.

תבנית בינונית / 22X24

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד לבן
100 ג’ חמאה מומסת
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
כפית תמצית וניל
140 ג’ קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד הלבן לקוביות קטנות לשים בקערה יחד עם החמאה, להכניס למיקרו ולהפעיל על עוצמה מלאה, לערבב לבלילה אחידה.

3. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים בסבלנות אחת אחרי השנייה תוך כדי בחישה מהירה, בסוף להוסיף את הקמח והאבקת אפייה.

4. לשמן את התבנית או לשים נייר אפייה, להעביר את העיסה ולשטח בצורה שווה.

*5. לאפות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. לקרר במקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

חשוב להוציא בזמן מהתנור.

 בלונדיז בראוניז שוקולד לבן בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

עמית : “בהיעדר חמאה, נאלצתי להשתמש בשמן קוקוס שהיה בבית.
האורחים פשוט יצאו מגדרם :)))
לא היה לי נעים לספר כמה ההכנה הייתה קלה :)))))”

הרשם
עדכן
90 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי,
הלוואי שתעני מהר…
ביצים מדיום – עדיין 3 או שעדיף 4?
תודה!
אביגיל

הי ניקי
בהוראות הכנה לא רשום מתי מוסיפים את תמצית הוניל…
ביחד עם הקמח והאבקת אפייה להוסיף?
תודה רבה

הי ניקי,
מה שלומך?
סליחה על שזה רגע לפני שבת…
התחלתי להכין והשוקולד המומס יצא עם קצת גבישים,
הוספתי סוכר ועכשיו בכלל הוא ניראה בצק.
יכול להיות ששרפתי את השוקולד?
ועם כן לזרוק את הבלילה?
תודה רבה!!

הי ניקי!!
אתמול הכנתי את הפאדג’ שוקולד לקחת איתנו לארוחת צהריים אצל חברים אבל חיסלנו אותו כבר עם הקפה של הבוקר (קצר מחמאות)
הבאתי איתי שוקולד לבן להכין את הבראוניז המעלף שלך אבל יש במקרר רק חמאה מלוחה… זה יצא נורא או שאפשר להחליף את החמאה במלוחה?

ניקי!!!!
כל הקיץ חגגנו על הבראוניז ועכשיו פתאום יצא לי בצק קצת מוצק…
זה בגלל שקר או ששמתי יותר מידי קמח? אפשר איכשהו לתקן? יצא במרקם של פירה ולא כמו בלילת פנקייק…

היי ניקוש,
יש לי מטבעות שוקולד לבן, הבעיה היא שהמשקל שלי שבק חיים..יש דרך לדעת כמה זה 250 גרם בכוסות?

שלום ניקי.
האם אפשרי להשתמש בתבנית 30×20 ?