בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

קוביות בלונדיז קטנות זהובות ומה זה טעימות רכות נחטפות, 10 דקות עבודה וזה בתנור. רוצו להכין ותהנו מעוגה נפלאה רכה וטעימה ממכרת שלא מזכירה את הבראוניז הרגיל אבל יש לה את הקסם שלה. יאם כמה טעים וקל הכנה.

תבנית בינונית / 22X24

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד לבן
100 ג’ חמאה מומסת
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
כפית תמצית וניל
140 ג’ קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד הלבן לקוביות קטנות לשים בקערה יחד עם החמאה, להכניס למיקרו ולהפעיל על עוצמה מלאה, לערבב לבלילה אחידה.

3. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים בסבלנות אחת אחרי השנייה תוך כדי בחישה מהירה, בסוף להוסיף את הקמח והאבקת אפייה.

4. לשמן את התבנית או לשים נייר אפייה, להעביר את העיסה ולשטח בצורה שווה.

*5. לאפות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. לקרר במקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

חשוב להוציא בזמן מהתנור.

11855 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 בלונדיז בראוניז שוקולד לבן בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

עמית : “בהיעדר חמאה, נאלצתי להשתמש בשמן קוקוס שהיה בבית.
האורחים פשוט יצאו מגדרם :)))
לא היה לי נעים לספר כמה ההכנה הייתה קלה :)))))”

85
תגובות

  הרשם  
עדכן
mushkie

הי ניקי ערב טוב,

אני מבינה שכל הקטע של הבראוניז המוצלחים האלה זה השוקולד הלבן,
האם בכל זאת יש תחליף שיכול להפוך את המתכון לפרווה?

תודה 🙂

א.ד.ו

ניקי:] תשימי מתכון רוגלך בבקשה!!

סיבל

הי ניקי
האם לשמור בקירור לאחר האפייה?

נוני

היי ניקי
זה נראה כ”כ מגרה…
האם אני יכולה להחליף את החמאה בשמן? אולי אעשה ניסיון עם חצי מהכמות?
תודה לך
ושיהיה המשך שבוע טעים 🙂

אבישי

ניקיל’ה הנה עוד מתכון טעים :]

דליתה

היי ניקי
נראה מבטיח מתכננת להכין משו טעים למפגש עם חברותיי המדושנות
יש לי כמה שאלות
האם ניתן לאפות בתבנית שקעים קטנים?
כיצד להמיס שוקולד וחמאה? בן מארי או מיקרו?
האם לערבב במיקסר או שמספיק ערבוב ידנית עם מרית או מקצפת?
מבול שאלות
אשמח למבול תשובות ..
המשך יום נעים וטעים
ותודה מראש 😉

אנה

ניקי היי,
האם ניתן לשים קמח תופח במקום קמח וא. אפייה?

בברכה,
אנה

1 2 3 6