בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

קוביות בלונדיז קטנות זהובות ומה זה טעימות רכות נחטפות, 10 דקות עבודה וזה בתנור. רוצו להכין ותהנו מעוגה נפלאה רכה וטעימה ממכרת שלא מזכירה את הבראוניז הרגיל אבל יש לה את הקסם שלה. יאם כמה טעים וקל הכנה.

תבנית בינונית / 22X24

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד לבן
100 ג’ חמאה מומסת
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
כפית תמצית וניל
140 ג’ קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד הלבן לקוביות קטנות לשים בקערה יחד עם החמאה, להכניס למיקרו ולהפעיל על עוצמה מלאה, לערבב לבלילה אחידה.

3. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים בסבלנות אחת אחרי השנייה תוך כדי בחישה מהירה, בסוף להוסיף את הקמח והאבקת אפייה.

4. לשמן את התבנית או לשים נייר אפייה, להעביר את העיסה ולשטח בצורה שווה.

*5. לאפות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. לקרר במקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

חשוב להוציא בזמן מהתנור.

21693 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 בלונדיז בראוניז שוקולד לבן בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

עמית : “בהיעדר חמאה, נאלצתי להשתמש בשמן קוקוס שהיה בבית.
האורחים פשוט יצאו מגדרם :)))
לא היה לי נעים לספר כמה ההכנה הייתה קלה :)))))”

90
תגובות

  הרשם  
עדכן
לולי

אני יכולה לשאול למה אסור בראוניז באינגליש קייק?

רבקה

היי ניקי,
מתכון מעולה, הכנתי כבר כמה פעמים.
היום יש לי רק שוקולד לבן עם עוגיות.
הולך?
תודה רבה

I.bake

היי בראוניז בתבנית אנגליש פ קייק הולך? ניסית פעם דבר שכזה? שאלה כללית:)

מס

האם ניצן להמיר את שוקולד הלבן בשוקולד חלב או מריר?

אלונת

הי ניקי,
ניסיתי את הבלונדיז והבית התמלא בריח טעים, אבל כשבאתי לחתוך הבלונדיז היו מעט רכים ו”נוזליים” בתחתית התבנית, מה עשיתי לא נכון?

לימור

שלום לך ניקי, האם צריך לקרר במקרר או בטמפרטורת החדר לפני החיתוך?

אושרת

מנה טעימה במיוחד שווה לנסות