יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם ביסקוויטים עוגות וקינוחים עוגות מוס

עוגת מוס שוקולד וקרם וניל

17 יוני 2012
(Visited 2,090 times, 2 visits today)

עוגת מוס שוקולד וקרם וניל

במקרה היו לי תותים אדומים ויפים במקרר  שקרצו לי לעשות איתם משהו, חוץ מהמובן מאליו, לאכול אותם כמו שהם, התגברתי על הפיתוי והחלטתי להכין עוגה. קבלו עוגה נהדרת לשבת שתמיד עושה רושם והכי חשוב טעימה מאוד

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:

150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס שוקולד:
1/3 כוס שמנת מתוקה
40 ג` חמאה
200 ג` שוקולד מריר
375 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)
2 כפיות ג`לטין
4 כפות חלב

קרם וניל:
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
אינסטנט וניל
כוס חלב

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס,לשטח בתבנית, להכניס למקפיא.

2. להמיס 1/3 שמנת מתוקה, שוקולד, חמאה לתערובת חלקה, להניח את הג`לטין בקערה עם החלב ל 10 דקות, להכניס למיקרו ל 30 שניות  להוסיף את הג`לטין המומס לשוקולד.

3. להקציף 375 מ”ל שמנת, לקפל את השוקולד לקצפת. לצקת על הבסיס, להקפיא לשעה. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב לקרם יציב, למרוח על שכבת השוקולד, להקפיא ללילה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

הרשם
עדכן
40 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
מה הסיבה שהקרם וניל יצא לי כמו מעדן חלב ולא כמו קצפת?

היי ניקי… אני רוצה להכין קרם וניל לציפוי עוגה ..כמה שמנת מתוקה וכמה אינסטנט? והאם הקרם יכול להחזיק מעמד כל הלילה על העוגה ומקצת בשקית לקישוט? תודה

הי ניקי,

אני רוצה להכין את העוגה, האם אפשר לעשות את הבסיס מקורנפלקס במקום מפתיבר? ואם כן האם אופן ההכנה אותו הדבר?

היי ניקי,
אני רוצה להשתמש במתכון מוס השוקולד הזה לגביעים אישיים, ויש לי כמה שאלות:
1. כמה זה 1/3 כוס שמנת במ”ל?
2. החלב ששמים עם הג’לטין- משנה אם החלב קר או בטמפ’ החדר?
3. אני רוצה להכין גם גרסה של מוס משוקולד חלב. האם אפשר פשוט להחליף את השוקולד המריר במתכון או שהיחס שונה?
תודה ושנה טובה
יעל

היי ראשית מתה על האפליקציה שלך

היי ניקי, האם ניתן להכין קרם וניל רגיל(עם אינסטנט וניל וכוס חלב)עם שמנת חמוצה? איך אפשר להמתיק?

ניקי שלום, אם אין לי מיקרוגל?…