עוגת מוס שוקולד וקרם וניל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד וקרם וניל

עוגת מוס שוקולד וקרם וניל

במקרה היו לי תותים אדומים ויפים במקרר  שקרצו לי לעשות איתם משהו, חוץ מהמובן מאליו, לאכול אותם כמו שהם, התגברתי על הפיתוי והחלטתי להכין עוגה. קבלו עוגה נהדרת לשבת שתמיד עושה רושם והכי חשוב טעימה מאוד

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:

150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס שוקולד:
1/3 כוס שמנת מתוקה
40 ג` חמאה
200 ג` שוקולד מריר
375 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)
2 כפיות ג`לטין
4 כפות חלב

קרם וניל:
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
אינסטנט וניל
כוס חלב


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס,לשטח בתבנית, להכניס למקפיא.

2. להמיס 1/3 שמנת מתוקה, שוקולד, חמאה לתערובת חלקה, להניח את הג`לטין בקערה עם החלב ל 10 דקות, להכניס למיקרו ל 30 שניות  להוסיף את הג`לטין המומס לשוקולד.

3. להקציף 375 מ”ל שמנת, לקפל את השוקולד לקצפת. לצקת על הבסיס, להקפיא לשעה. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב לקרם יציב, למרוח על שכבת השוקולד, להקפיא ללילה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

3795 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


40
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפית

היי ניקי
מה הסיבה שהקרם וניל יצא לי כמו מעדן חלב ולא כמו קצפת?