עוגת שיש רכה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שיש רכה

עוגת שיש רכה

איך פישלתי הפעם… זאת אחת העוגות הכי וותיקות שלי אני עושה אותה המון שנים שכחתי לעלות אותה לאתר והיא מה זה שווה וטעימה פינוק מושלם לכל המשפחה והיא פרווה…

תבנית 24

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
250 ג  סוכר (כוס ורבע)
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)
קורט מלח
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כף גדושה שוקולית

הכנות:

1. להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, להוסיף חלמונים אחד אחד במהירות נמוכה, להוסיף את המיץ תפוזים, חצי מהקמח ואת המלח, להוסיף את השמן ואת שארית הקמח. להוציא שליש מהבלילה לקערה נפרדת להוסיף את השוקולית לערבב לתערובת אחידה.

*2. לצקת את התערובת הלבנה לתבנית,להוסיף את תערובת השוקולד, לערבב מעט בשביל יצירת צורות. חום בינוני 180 מעלות – 45 דקות.

46699 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שיש רכהעוגת שיש רכהעוגת שיש רכה

עוגת שיש רכה

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : “מעולה, מעולה, מעולה. אין מילה אחרת לתאר את העוגה הזו. עשיתי אותה עם שמנת צמחית במקום מיץ תפוזים. והיא יצאה רכה וטעימה . אחלה עוגה לפתיחת שבוע נפלא!!תודה ניקי”

262
תגובות

  הרשם  
עדכן
סוניה

שבוע טוב.
תודה רבה על כל המתכונים!
רציתי לשאול..
מה ההבדל בין העוגה הזו לעוגת שיש השניה שלך- https://nikib.co.il/cakes-dessert/marble-cakes/3425/
מה ההבדל בטעם? על מה את יותר ממליצה?

מירי

היי ניקי, תודה על המתכונים הנפלאים!
נראה לך שיצא מוצלח אם אקציף את הביצים שלמות במשך הרבה זמן לקצף יציב או שחייבים להפריד ביצים?

יעל

הייתי משועממת כי אני בבידוד…חיפשתי משהו קליל והעוגה הזאת עלתה לי…
יצא מושלללםםם וטעים!!!!
יש לך מתכונים משגעים

1 14 15 16