עוגת ביסקוויטים גבינה הכי טעימה שיש!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת ביסקוויטים גבינה הכי טעימה שיש!

עוגת ביסקוויטים גבינה הכי טעימה שיש!

העוגה הזאת מחזירה אותי ישר לילדות, אני חושבת שזאת אחת העוגות הכי פופולריות שהיו אז ועד היום.
מה שמנצח בעוגה הזאת ללא ספק זה קלות ההכנה זאת אחת העוגות הכי קלות שיש, בכלום עבודה מתקבלת עוגה מרשימה, לקח לי כמה דקות  להכין אותה וזה כל הסיפור את השאר נתתי למקרר לעשות.
הילדים שלי אוכלים את העוגה שאמא שלי וסבתא שלי היו מכינות
ועכשיו הגיע תורי 🙂 הלכתי לקחת כפית ולהצטרף לילדים…

מרכיבים:

40 יחידות ביסקוויטים
500 ג’ גבינה לבנה 9%
375 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות)
80 מ”ל חלב (שליש כוס)
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל חלב לטבילת הביסקוויטים (3/4 כוס)

תוספות:

קרם שוקולד:
150 ג’ שוקולד
150 מ”ל שמנת מתוקה

100 ג’ שוקולד לבן מגורד

הכנות:

1.  לטבול את הביסקוויטים בחלב ולסדר בתבנית בשכבה.

2. לערבב את הגבינה הלבנה עם הסוכר, להקציף את השמנת האינסטנט והחלב לקרם יציב, להנמיך את המהירות להוסיף את הגבינה ולהקציף למוס אחיד.

3. מחצית מכמות הגבינה לשים על שכבת הביסקוויטים באופן שווה, שכבת ביסקוויטים שנייה לטבול בחלב ולסדר על המוס, להוסיף את החצי השני של המוס לשטח באופן ולסיים עם שכבת ביסקוויטים נוספת אחרי טבילה בחלב.

*4. לקרר כ 10 – 12 שעות.

תוספות אם רוצים:
אם רוצים קרם שוקולד לוותר על שכבת הביסקוויטים האחרונה, להמיס שוקולד ושמנת במיקרו לערבב עד שהכל אחיד ולצקת על שכבת המוס ולהכניס למקרר. לפני ההגשה לגרד שוקולד לבן ולפזר מעל שכבת השוקולד.
כדאי לדעת…
אפשר להקפיא, אני ממליצה שיהיו יותר ביסקוויטים אם בדרך ישברו כמה שלא יחסר, אם צריך לחתוך להשרות את הביסקוויט בחלב להמתין כדקה ואז לחתוך עם סכין חדה.
88106 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת ביסקוויטים גבינה הכי טעימה שיש!עוגת ביסקוויטים גבינה הכי טעימה שיש!עוגת ביסקוויטים גבינה הכי טעימה שיש!עוגת ביסקוויטים גבינה הכי טעימה שיש!עוגת ביסקוויטים גבינה הכי טעימה שיש!

113
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירלי

היי ניקי,
קודם כל תודה על מתכונים נפלאים שיש בזכותך כל שבת.
דבר שני, אם אני רוצה שכבה נוספת של המוס, ולא רוצה להוריד מכמות המוס בין שכבה לשכבה, מה אני צריכה להוסיף וכמה?

יסכה

שלום, ניקי!

האם סך הכל השמנת המתוקה בעוגה (כולל הציפוי) יוצאת שתי חבילות, או יותר? אני מדברת על החבילות הקטנות יחסית (250 מ”ל נראה לי)
ואם זה יוצא יותר אפשר אולי לשחק קצת עם הכמויות כדי שזה יצא שתי חבילות?
תודה!

דנאל

היי ניקי! האם תבנית 20/30 טובה לזה או שצריך גדולה יותר?

תהילה

הי, ילך עם עוגיות לוטוס? יש לך הצעה אחרת נתקעתי עם הרבה בבית…….
תודה!!!

ליטל

הי ניקי, אם אני מכינה את העוגה בסביבות 1000 בבוקר והיא תהיה במקפיא עד 1900 זה מספיק?

אלינור א

הי ניקי. נשארה לי ריקוטה משבועות. ניתן לשלב אותה בעוגה?

1 5 6 7