עוגת מוס נוגט ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מוס נוגט ושוקולד

עוד עוגה טעימה ומרשימה לחג הפסח, הרי צריך שיהיה מבחר ותמיד אפשר להכין כמה סוגי עוגות. למי שעדיין מתלבט ולא בטוח איזה עוגה להכין לחג, קבלו עוד אפשרות נהדרת. שימו לב שאפשר להכין את העוגה פרווה

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

5 ביצים מופרדות

200 ג` סוכר (כוס)
כף גדושה קקאו
2 כפות שוקולית
כף שקדים טחונים

מוס נוגט:
375 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
2 כפות אבקת  נוגט / כפית אבקת נס קפה

קרם שוקולד:
120 ג` שוקולד מריר
120 מ”ל שמנת מתוקה (מה שנשאר)


הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף, לערבב שוקולית, שקדים  וקקאו ,לקפל אל הקצף.

2. לצקת לתבנית משומנת, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 35 דקות, כשהבסיס מוכן, לשחרר בעדינות בעזרת סכין את הדפנות, לצנן.

3. להקציף  שמנת, אינסטנט, חלב, נוגט, לקרם יציב, למרוח על הבסיס שהכנו,להקפיא לשעה.

4. לחמם שמנת עד סף רתיחה, לצקת על קוביות השוקולד, לערבב היטב. לצקת על שכבת הוניל, להקפיא ללילה.

5. להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

לפייסבוק שלי

18882 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

682
תגובות

  הרשם  
עדכן
אור

אם אין לי כרגע שוקולית, מה אפשר לשים מקום?

שלי

תחליף לשקדים?

שלי

תחליף לשקדים הטחונים?

אופירוש.א.

היי ניקי , מחפשת עוגת מוס שלך שהתחתית שלה מעוגת שוקולד מוכנה…אשמח להכוונה.
תודה רבה

לילי

היי ניקי,
האם ניצן לעשות את הציפוי עם שמנת 15%?

שיילו

ניקוש יקירה.. בטח ערב חג ואת עמוסה אבל הכנתי את העוגה הזאת מלא פעמים ויצאה לי מעולה. ועכשיו הכנתי את הבסיס והוא פשוט תפח עד מעל התבנית והחלק העליון נשרף והלמטה לא נאםה למרות שעטפתי אותו בנייר כסף באמצע האפיה. אפשר תחתית ביסקוויטים לעשות חעוגה הזאת? לא מתחשק לי להכין בסיס חדש..

1 37 38 39