עוגת מוס נוגט ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מוס נוגט ושוקולד

עוד עוגה טעימה ומרשימה לחג הפסח, הרי צריך שיהיה מבחר ותמיד אפשר להכין כמה סוגי עוגות. למי שעדיין מתלבט ולא בטוח איזה עוגה להכין לחג, קבלו עוד אפשרות נהדרת. שימו לב שאפשר להכין את העוגה פרווה

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

5 ביצים מופרדות

200 ג` סוכר (כוס)
כף גדושה קקאו
2 כפות שוקולית
כף שקדים טחונים

מוס נוגט:
375 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
2 כפות אבקת  נוגט / כפית אבקת נס קפה

קרם שוקולד:
120 ג` שוקולד מריר
120 מ”ל שמנת מתוקה (מה שנשאר)

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף, לערבב שוקולית, שקדים  וקקאו ,לקפל אל הקצף.

2. לצקת לתבנית משומנת, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 35 דקות, כשהבסיס מוכן, לשחרר בעדינות בעזרת סכין את הדפנות, לצנן.

3. להקציף  שמנת, אינסטנט, חלב, נוגט, לקרם יציב, למרוח על הבסיס שהכנו,להקפיא לשעה.

4. לחמם שמנת עד סף רתיחה, לצקת על קוביות השוקולד, לערבב היטב. לצקת על שכבת הוניל, להקפיא ללילה.

5. להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

לפייסבוק שלי

21162 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

686
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל לוי

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בתחתית של העוגה הזאת לעוגת טריקולד?

1 38 39 40