עוגת טריקולד מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת טריקולד מעולה

עוגת טריקולד מעולה

עוגת טריקולד מעולה, בכל  אירוע כשאני רוצה להרשים אני עושה אותה, בדרך כלל לא מאמינים שהעוגה הזאת נעשתה בבית ולא נקנתה בקונדיטוריה. קבלו עוגה מדהימה שעושה המון רושם. לא לפחד מההסברים הארוכים, היא פשוטה להכנה, קצת סבלנות וזהו. אפשר להכין כמה ימים מראש, בלי לחץ, שתמתין בהקפאה, בהצלחה.

תבנית 26

מרכיבים:

בסיס:

150 ג` פתי בר טחון
100 חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס שוקולד חלב ואגוזים:
130 ג` שוקולד חלב / קליק, שוקולד עם אגוזים
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוטלה
כפית וחצי ג`לטין
3 כפות חלב
375 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

מוס שוקולד לבן- נוגט:
130 ג` שוקולד לבן
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה)
כפית וחצי ג`לטין
3 כפות חלב
375 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

גנאש לציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה
כף ליקר שוקולד

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית, להקפיא.

2. מוס שוקולד חלב ואגוזים: המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערה+3 כפות חלב, להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס  למיקרו ל30 שניות.

3. להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט. להוסיף נוטלה לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה, להוסיף ג`לטין. להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת, לצקת על הבסיס שהכנו, להקפיא לשעה. להכין מוס שוקולד לבן- נוגט באותה דרך להקפיא לשעה.

4. הכנת הגנאש: לחמם  את השמנת עד סף רתיחה, לצקת על השוקולד והליקר, לערבב, ליצקת על שכבת המוס הלבן. להקפיא ללילה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

313334 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת טריקולד

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : תודה ניקי העוגה יצאה נהדר הילדים מחר יהנו וגם אני 🙂

שלי : ניקי העוגה יצאה מדהימהההה תודה רבה:)

1296
תגובות

  הרשם  
עדכן
לורן אלמקייס

היי ניקי אשמח לדעת במה אפשר להחליך את הסוכר החום ואת הליקר שוקולד ?

לילוש

הי ניקי יקרה לעוגה בקוטר 24 שהבסיס שלה עוגת טורט בגובה שלושה ס”מ, לא תצא כמות גדולה מידי משמנת וחצי? עדיף לעשות שמנת אחת לכל שכבה? ואם כן איך מתאימים את הכמויות? תודה רבה רבה

לילוש

הי ניקי יקרה תודה רבה כיף שי גם את מי לשאול בנוסף על המתכונים המעולים! אימו של חתן יום ההולדת מאוד רוצה עוגת טריקולד ואילו חתן יום ההולדת בן 4. האם ניתן לעטוף את העוגה בקצפת לבנה ולהניח עליה אלמנטים קלים? בנוסף אני לוקחת אותה קפואה לנסיעה של שעה האם תחזחק מעמד בנסיעה ולאחר מכן במקרר עד ההגשה?

שחר

.שלום ניקי
על איזה סוג ג’לטין את ממליצה? לפני הרבה שנים הכנתי ג’לטין דגים וזה היה מורגש בעוגה ומגעיל…
תודה!

1 70 71 72