עוגת טריקולד מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת טריקולד מעולה

עוגת טריקולד מעולה

עוגת טריקולד מעולה, בכל  אירוע כשאני רוצה להרשים אני עושה אותה, בדרך כלל לא מאמינים שהעוגה הזאת נעשתה בבית ולא נקנתה בקונדיטוריה. קבלו עוגה מדהימה שעושה המון רושם. לא לפחד מההסברים הארוכים, היא פשוטה להכנה, קצת סבלנות וזהו. אפשר להכין כמה ימים מראש, בלי לחץ, שתמתין בהקפאה, בהצלחה.

תבנית 26

מרכיבים:

בסיס:

150 ג` פתי בר טחון
100 חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס שוקולד חלב ואגוזים:
130 ג` שוקולד חלב / קליק, שוקולד עם אגוזים
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוטלה
כפית וחצי ג`לטין
3 כפות חלב
375 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

מוס שוקולד לבן- נוגט:
130 ג` שוקולד לבן
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה)
כפית וחצי ג`לטין
3 כפות חלב
375 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

גנאש לציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה
כף ליקר שוקולד

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית, להקפיא.

2. מוס שוקולד חלב ואגוזים: המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערה+3 כפות חלב, להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס  למיקרו ל30 שניות.

3. להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט. להוסיף נוטלה לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה, להוסיף ג`לטין. להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת, לצקת על הבסיס שהכנו, להקפיא לשעה. להכין מוס שוקולד לבן- נוגט באותה דרך להקפיא לשעה.

4. הכנת הגנאש: לחמם  את השמנת עד סף רתיחה, לצקת על השוקולד והליקר, לערבב, ליצקת על שכבת המוס הלבן. להקפיא ללילה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

290643 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת טריקולד

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : תודה ניקי העוגה יצאה נהדר הילדים מחר יהנו וגם אני 🙂

שלי : ניקי העוגה יצאה מדהימהההה תודה רבה:)

1244
תגובות

  הרשם  
עדכן
גליה

במה אפשר להחליף את החלב חוץ מקרם קוקוס?

נעמה

לאיזה מרקם הביסקוויטים אמורים להגיע?
לטחון את הביסקוויטים למרקם חולי?

גישי

אני רוצה להכין לאירוע זה כנראה יהיה קצת זמן מחוץ למקרר השאלה מה לדעתך יהיה יותר מוצלח ויחזיק מעמד המתכון הזה או הטריקולד בלי גלטין? ,
אני הכנתי איזה עוגת מוס משהו עם שוקולד מגורד בפנים עם גלטין וזה היה מעולה השאלה מה נראה לך יותר מוצלח עוגה עם גלטין או בלי?

עדן

היי ניקי, האם יש אפשרות לכמויות מדויקות במשקל של הג’לטין? כמה גרם בכול שכבה? פשוט הכנתי עם 200 גרם שוקולד ללא הממרחים ויצא מרקם ג’לי קצת. תודה לך!

אודיה

עשיתי את השכבה הראשונה של השוקולד חלב, הקצפת הייתה יציבה אבל אחרי שהוספתי את השוקולד עם הג’לטין הבלילה יצאה די נוזלית. ככה זה אמור להיות?

עדה

הי ניקי,
טעיתי והוספתי ממרח נוגט לשוקולד החלב. מה את מציעה לעשות? להוסיף נוטלה לשוקולד הלבן או נוגט? או לחלופין, לעשות עוד שכבה של שוקולד חלב עם נוטלה מעל השוקולד החלב עם הנוגט?

עדה

שלום ניקי, במה ניתן להחליף את ממרח הנוגט? לא משיגה….

1 67 68 69