יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם ביסקוויטים עוגות וקינוחים עוגות מוס

עוגת טריקולד מעולה

17 יוני 2012
(Visited 65,155 times, 6 visits today)
עוגת טריקולד מעולה

עוגת טריקולד מעולה

עוגת טריקולד מעולה, בכל  אירוע כשאני רוצה להרשים אני עושה אותה, בדרך כלל לא מאמינים שהעוגה הזאת נעשתה בבית ולא נקנתה בקונדיטוריה. קבלו עוגה מדהימה שעושה המון רושם. לא לפחד מההסברים הארוכים, היא פשוטה להכנה, קצת סבלנות וזהו. אפשר להכין כמה ימים מראש, בלי לחץ, שתמתין בהקפאה, בהצלחה.

תבנית 26

מרכיבים:

בסיס:

150 ג` פתי בר טחון
100 חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס שוקולד חלב ואגוזים:
130 ג` שוקולד חלב / קליק, שוקולד עם אגוזים
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוטלה
כפית וחצי ג`לטין
3 כפות חלב
375 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

מוס שוקולד לבן- נוגט:
130 ג` שוקולד לבן
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה)
כפית וחצי ג`לטין
3 כפות חלב
375 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

גנאש לציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה
כף ליקר שוקולד

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת מוס קפה שוקולד משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית, להקפיא.

2. מוס שוקולד חלב ואגוזים: המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערה+3 כפות חלב, להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס  למיקרו ל30 שניות.

3. להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט. להוסיף נוטלה לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה, להוסיף ג`לטין. להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת, לצקת על הבסיס שהכנו, להקפיא לשעה. להכין מוס שוקולד לבן- נוגט באותה דרך להקפיא לשעה.

4. הכנת הגנאש: לחמם  את השמנת עד סף רתיחה, לצקת על השוקולד והליקר, לערבב, ליצקת על שכבת המוס הלבן. להקפיא ללילה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

עוגת טריקולד

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : תודה ניקי העוגה יצאה נהדר הילדים מחר יהנו וגם אני 🙂

שלי : ניקי העוגה יצאה מדהימהההה תודה רבה:)

הרשם
עדכן
1.3K Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ותודה על מתכונית מדהימים!
האם ניתן להשתמש בקרם קוקוס במקום שמנת מתוקה או תחליף פרווה אחר?

ניקי חוזרת לפרגן
המתכון מעולה!! העוגה טעימה בטירוף!
אין לי שום רקע מיוחד באפיה וחמותי לא האמינה שהעוגה לא קנויה! תודה רבה רבה על מתכונים מעולים נגישים ובעיקר קלים וידידותים להכנה

שאלה נוספת
אם יש לי שוקולד שהוא כבר נוגט בפני עצמו אז עדיין להוסיף נוטלה?
ואם לא אז לשים אותה כמות?

היי
התחתית צריכה לצאת במקרם פירורי או אחיד?

הי ניקי,באיזה שלב אני מוסיפה שקף? אני לא מוצאת את זה?

הי ניקי
יש לי גלטין צמחוני באבקה – אני יכולה להשתמש בו?

היי ניקי עכשיו סיימתי את העוגה ורק עכשיו שמתי לב שהמסתי את השוקולד חלב/לבן עם ⅛ חלב ומקום ⅓ כוס חלב זה קריטי ?
העוגה כבר מוכנה ובמקפיא