יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם קלמנטינות עוגות בחושות מהירות עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה עוגות שיש עוגות תפוזים

עוגת קלמנטינות ושוקולד

17 יוני 2012
(Visited 13,905 times, 2 visits today)
עוגת קלמנטינות ושוקולד

עוגת קלמנטינות ושוקולד

עוגת קלמנטינות ושוקולד, מה עוד אפשר לבקש מעוגה שיש בה הכל  רכות עסיסיות טעם נפלא והכי חשוב הילדים טרפו מאותה  איזה אושר.
כבר הזכרתי שאני אוהבת / חולה על הקלמטינות   יש לי ילד שמת על עוגות בהירות תפוזים וכדומה, יש לי ילדה שמתה על עוגות שוקולד, כאן מתבקש חיבור עוגה ששניהם יאהבו וכך נולדה עוגת קלמנטינות ושוקולד.
בעיה אחת נולדה עם העוגה הזאת, היא מתחסלת מהר מידי, הכנתי אותה שלוש פעמים ברצף עד כדי כך היא יצאה מוצלחת, היא כל כך קלה להכנה ויש לי שני ילדים מאושרים

גודל תבנית: 24"

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג` סוכר (כוס)
300 ג` קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א אפיה
כפית תמצית וניל
כוס מיץ קלמנטינות סחוט טרי / תפוזים
חצי כוס שמן
כף גדושה מאוד נוטלה / 2 כפות שוקולית לפרווה

סירופ:
120 מ"ל מים (חצי כוס)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

 1. לערבב את כל המצרכים חוץ מהקמח והנוטלה, בסוף להוסיף את הקמח, לערבב עד שאין גושים והבלילה חלקה.

2. להוציא כחצי כוס מהבלילה לקערה נפרדת, להוסיף לה את הנוטלה, לערבב היטב. לצקת את הבלילה הבהירה לתבנית משומנת, מעל לצקת את הבלילה הכהה.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי, לצנן.

4. לבשל את מצרכי הסירופ עד שמסמיך ולצקת על העוגה.

הערות:
העוגה נהדרת גם בלי הסירופ, לשיקולכם. אפשר להחליף את מיץ הקלמנטינות במיץ תפוזים.

עוגת קלמנטינות ושוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : "יצא טעים ועסיסי!!"

בתאל : "הכנתי את העוגה לצאת הצום , לא טעמתי אבל הריח משגע!! תודה ושתיהיה לך ולמשפחתך גמר חתימה טובה וצום מועיל"

גלית : "הכנתי ויצא פשוט מ ו ש ל ם !!!!"

אופירה : "עוגה מעולה!!!"

מלי : "עוגה מהממת קלה עסיסית נגמרה מיד!! כולם אהבו!! תודה רבה לך ניקי על זה ועל כל המתכונים הנפלאים שלך!"

לילך : ניקי המתכון מוצלח מאוד !יצאה עוגה רטובה ואוורירית טרפו אותו בבית ובעבודה
תודה על שבת מתוקה בזכותך

גלית : "ניקי מתכון מוצלח ביותר!! הכנתי היום בשתי תבניות אינגלישקייק כבר תבנית אחת כמעט נגמרה, העוגה יצאה רכה ונימוחה! תודה תודה :)"

רונית : "כרגיל מתכון קליל כפי שאני אוהבת והתוצאה מדהימה. הריח היה משגע וכבר איך שיצאה מתחילה להחטף"

מיכלי : "הכנתי את העוגה ב-2 תבניות אינגליש קייק יצא טעים מאוד ויפה. ועזר לי לסיים את הקלמנטינות שלא יתקלקלו….תודה רבה רבה."

סימה : "היי ניקי, איזה עוגה טעימה הכנתי! וואו! כל מי ששמע את השם של העוגה אמר לי מה? "קלמנטינות עם שוקולד"?? אבל תקשיבי יצאה עוגה עסיסית אורירית והכי הכי טעימה! תודה ניקי."

הרשם
עדכן
169 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי
האם כשהעוגה מוכנה – מוציאים ישר מהתונור?
או שקודם פותחים את דלת התנור?
או שמשאירים עם דלת סגורה?
ומה זה אומר אם היא מתנפחת ומתפוצצת, אבל הבפנים לא מוכן?
תודה רבה !

הי ניקי.יש לי קלמנטיות מאד מאד חמוצות. האם זה יצא בסדר?

האם אפשר במקום הסירופ להוסיף מיץ של קלמנטינות סחוט? ייצא אותו אפקט?

היי מה אפשר להשים במקום הנוטלה ? ממרח חרובים בטעם שוקולד מתאים? או שעדיף שוקולית

היי ניקי, משתפת אותך שהבת שלי הייתה אמא של שבת, שלחתי איתה לגן את העוגה הזאת והייתה הצלחה מסחררת! חזרה הביתה וביקשה שנכין יחד שוב 🙂 הכנתי גם קציצות אפויות שלך והפרגיות עם פלפלים וסילאן, הכל יצא מושלם. תודה וסופ"ש מעולה!

הי ניקי
אפיתי אתמול את העוגה בלי הסירופ בסוף. הבוקר אני נוגעת והשכבה העליונה מרגישה קצת יבש. האם עדיין אפשר להכין סירופ ולשים אותו על העוגה הקרה? תודה

אם יש לי ביצים מדיום כמה לשים?