עוגת קלמנטינות ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קלמנטינות ושוקולד

עוגת קלמנטינות ושוקולד

עוגת קלמנטינות ושוקולד, מה עוד אפשר לבקש מעוגה שיש בה הכל  רכות עסיסיות טעם נפלא והכי חשוב הילדים טרפו מאותה  איזה אושר.
כבר הזכרתי שאני אוהבת / חולה על הקלמטינות   יש לי ילד שמת על עוגות בהירות תפוזים וכדומה, יש לי ילדה שמתה על עוגות שוקולד, כאן מתבקש חיבור עוגה ששניהם יאהבו וכך נולדה עוגת קלמנטינות ושוקולד.
בעיה אחת נולדה עם העוגה הזאת, היא מתחסלת מהר מידי, הכנתי אותה שלוש פעמים ברצף עד כדי כך היא יצאה מוצלחת, היא כל כך קלה להכנה ויש לי שני ילדים מאושרים

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג` סוכר (כוס)
300 ג` קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א אפיה
כפית תמצית וניל
כוס מיץ קלמנטינות סחוט טרי / תפוזים
חצי כוס שמן
כף גדושה מאוד נוטלה / 2 כפות שוקולית לפרווה

סירופ:
120 מ”ל מים (חצי כוס)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

הכנות:

 1. לערבב את כל המצרכים חוץ מהקמח והנוטלה, בסוף להוסיף את הקמח, לערבב עד שאין גושים והבלילה חלקה.

2. להוציא כחצי כוס מהבלילה לקערה נפרדת, להוסיף לה את הנוטלה, לערבב היטב. לצקת את הבלילה הבהירה לתבנית משומנת, מעל לצקת את הבלילה הכהה.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי, לצנן.

4. לבשל את מצרכי הסירופ עד שמסמיך ולצקת על העוגה.

הערות:
העוגה נהדרת גם בלי הסירופ, לשיקולכם. אפשר להחליף את מיץ הקלמנטינות במיץ תפוזים.

5152 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת קלמנטינות ושוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “יצא טעים ועסיסי!!”

בתאל : “הכנתי את העוגה לצאת הצום , לא טעמתי אבל הריח משגע!! תודה ושתיהיה לך ולמשפחתך גמר חתימה טובה וצום מועיל”

גלית : “הכנתי ויצא פשוט מ ו ש ל ם !!!!”

אופירה : “עוגה מעולה!!!”

מלי : “עוגה מהממת קלה עסיסית נגמרה מיד!! כולם אהבו!! תודה רבה לך ניקי על זה ועל כל המתכונים הנפלאים שלך!”

לילך : ניקי המתכון מוצלח מאוד !יצאה עוגה רטובה ואוורירית טרפו אותו בבית ובעבודה
תודה על שבת מתוקה בזכותך

גלית : “ניקי מתכון מוצלח ביותר!! הכנתי היום בשתי תבניות אינגלישקייק כבר תבנית אחת כמעט נגמרה, העוגה יצאה רכה ונימוחה! תודה תודה :)”

רונית : “כרגיל מתכון קליל כפי שאני אוהבת והתוצאה מדהימה. הריח היה משגע וכבר איך שיצאה מתחילה להחטף”

מיכלי : “הכנתי את העוגה ב-2 תבניות אינגליש קייק יצא טעים מאוד ויפה. ועזר לי לסיים את הקלמנטינות שלא יתקלקלו….תודה רבה רבה.”

סימה : “היי ניקי, איזה עוגה טעימה הכנתי! וואו! כל מי ששמע את השם של העוגה אמר לי מה? “קלמנטינות עם שוקולד”?? אבל תקשיבי יצאה עוגה עסיסית אורירית והכי הכי טעימה! תודה ניקי.”

154
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

עופרה (לא רשום) | 07.01.2012 – 18:26
היי ניקי, אין על העוגות הבחושות שלך, העוגה יצאה לי רכה ומאוד טעימה

שם

גליתקה (לא רשום) | 22.01.2012 – 11:44
הי ניקי,
איזו עוגה!! קלה וטעימה טעימה. הכנתי לשבת וכולנו התענגנו.
תודה רבה, משתמשת באתר וברעיונות שלך המווון.

שם

שרון ר (לא רשום) | 26.01.2012 – 21:46
העוגה מוכנה ומריחה בכל הבית!!!
אעדכן אחרי הטעימות. תודה (:

שם

אנונימית (לא רשום) | 08.02.2012 – 17:56
תודה ניקי על המתכון!!! הכנתי אותה (בלי הסירופ) והיא יצאה מעולה! בזכותך מצאתי שימוש לקלמנטינות הרבות שיש לי בבית. אף אחד לא ניחש שיש שם קלמנטינות!

שם

מלכה כהן (לא רשום) | 13.02.2012 – 15:11
וואי וואי איזו עוגה קלה מאוד ואהובה אצלינו בבית.תודה .
במקום השוקולית שמתי קקאו (רק כף אחת במקום שתיים) והסירופ הרטיב אותה נהדר,ובמינון הנכון

נסטיה

נסטיה | 18.03.2012 – 16:47
היי ניקי =]
אני עושה את העוגה בשתי תבניות אינגליש קיק, רציתי לשאול איך את עושה צורה כלשהי ?
כי תמיד שאני מנסה לעשות עוגת שיש יפה (גם בתנית עגולה ) השחור שוקע למעטה והוניל נשאר למעלה ..יש לך אולי טיפ בשבילי ?

len

len (לא רשום) | 09.05.2012 – 14:45
עוגה טעימה

1 2 3 12