יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

סדנאות עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות וקינוחים שבועות

עוגת שמרים עם גבינה

28 מאי 2014
(Visited 135,278 times, 108 visits today)
עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

מבחינתי להכין עוגות שמרים כל השנה, אני אוהבת עוגות שמרים את הריח שלהן כשהן נאפות בתנור, הצבע הזהוב המקסים כשהעוגות יוצאות מהתנור והטעם ואוו הטעם משגע, אני אגלה לכם בסוד שלפעמים קשה לי לחכות שהעוגה תתקרר ואני פשוט קורעת ממנה חתיכה נותנת ביס ואיזו הרגשה נהדרת.
הבעיה היא שחתיכה אחת לא מספיקה ואני מוצאת את עצמי לוקחת עוד ועוד…
זאת יופי של עוגה עם מילוי גבינה נהדר אוהבי הגבינה עומדים להנות ממנה ואם אתם אוהבים שמרים זאת בכלל חגיגה.

4 עוגות

מרכיבים:

קילו קמח רגיל
שקית שמרים טריים / 2 כפות שמרים יבשים
140 ג’ סוכר (חצי כוס + שתי כפות)
2 כפיות שטוחות מלח
250 ג’ חמאה רכה מאוד
3 חלמונים
2 כוסות חלב חמים

מילוי גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%
2 חלמונים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות אבקת אינסטנט וניל

ביצה טרופה להברשה

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת בטטה מעולה ב 10 דקות הכנה

    איזה כיף של מתכון, התחשק לי להכין פשטידה לארוחת ערב משהו מהיר ושיראה טוב, הבטטות קרצו לי מהשיש כתומות ויפות מה שאני לא אכין איתן משהו ?
    בדקתי יש לי בצל, יש גבינות טובות במקרר, לקח לי 10 דקות לתקתק במהירות את הפשטידה ולהכניס אותה לתנור.
    יש מתכונים שאני מכינה אותם בלי לחשוב בגלל שהם יוצאים כל כך טוב והפשטידה הזאת היא שדרוג נהדר לארוחת ערב, ליד אני מוסיפה ירקות, מרק טוב זה חובה בתקופה הזאת, רגע צריך עוד משהו ?

    אינגליש קייק

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1 לפני הכל לקחת חיתול או חולצת טריקו לשים את הגבינה במרכז לסגור לשק קטן ולתלות מעל הכיור, לסנן את הנוזלים מהגבינה כשלוש שעות.
אחרי שלוש שעות לשים את הגבינה בקערה להוסיף את החלמונים, סוכר ואבקת אינסטנט וניל לערבב לעיסה אחידה.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק רך וחלק, לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח עד שהבצק שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק ל 4 חלקים כל חלק לרדד למלבן, לעשות חתכים משני הצדדים לשים במרכז מהמילוי לכל האורך, להרים פעם מצד ימין פעם מצד שמאל כמו שתי וערב עד שסוגרים את כל הבצק עד הסוף. בתמונות הכל מפורט.

4. לשים כל עוגה בתבנית אינגליש קייק להתפיח כ 20 דקות.

5. בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

*6. להבריש את העוגות עם ביצה לאפות כ 30 דקות או עד שהעוגה זהובה ויפה.

Yeast cake with cheese

עוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

קרני : ” העוגה הזאת מעולה וכבר שתי רולדות חוסלו ! המתכונים מדוייקים ומעולים☺ תודה”

שירה : “אין מילים!
טעים, פשוט להכנה – מתכון מנצח!!!”

הרשם
עדכן
657 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי לך
אפשרי להחליף בשמן? ואם כן מה הכמות?

משנה אם הגבינה זה 9 או חמש אחוז?

הי ניקי האלופה!
אם אני עושה מילוי שוקולד אפשר להקפיא?

היי ניקי תודה רבה על מתכונים מעולים! שמתי בחיתול קילו גבינה ובסוף גליתי שיש לי מצרכים רק לחצי קילו.
האם אני יכולה לשמור את הגבינה כמה ימים במקרר אחרי שהוצאתי ממנה את המים? תודה רבה!

היי ניקי, מכינה עכשיו בצק ורוצה רק 2 עוגות, שואלת האם ניתן למלא אחת בגבינה ואחת בממרח שוקולד?.. או שהבצק פחות מתאים למילוי שוקולד? מתחשק לי לגוון. תודה רבה 🙂

תודה רבה על כל המתכונים אין מילים.
אני נעזרת במתכונים שלך המון,
הודות לך הבישול וההכנות נעשים הרבה יותר קלים ונעימים.

שאלה נוספת
באיזה קומה מתוך 4 הקומות בתנור כדאי לשים?