מילוי גבינה לעוגת שמרים
מאוד אוהבים אצלי עוגות שמרים ועוגת שמרים עם מילוי גבינה קלאסי זה מופלא!
זה מילוי הגבינה החביב עליי לעוגות שמרים, הוא קל בטירוף כל מה שצריך זה לערבב ויש מילוי גבינה עם טעם וניל עדין.
מלית גבינה קלאסית ומי שאוהב יכול להוסיף צימוקים. אני משתמשת בגבינה הכי פשוטה שיש 5% ותסמכו עליי שאני אומרת לכם שאתם לא תפסיקו ללקק את הקערה 🙂 איזה כיף שיש מתכונים כאלה טובים וכמה פשוט להכין אותם.
מרכיבים:
500 ג' גבינה לבנה 5%
חלמון (צהוב)
60 ג' סוכר (3 כפות)
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל
הכנות:
1. לרפד מסננת עם מגבת לשפוך את הגבינה פנימה, להמתין 3-4 שעות בינתיים הנוזלים יוצאים החוצה. אפשרות נוספת להניח את הגבינה בטטרה (חיתול של פעם) או חולצת טריקו לתלות מעל הכיור ולתת לנוזלים לצאת החוצה.
2. בימים חמים מומלץ לשים במקרר.
3. לערבב את כל המצרכים קצת קשה אבל אפשר להסתדר אפשרות נוספת לערבב במהירות נמוכה במיקסר עם וו הגיטרה עד שהכל אחיד וחלק. אפשר למלא שקית זילוף או למרוח עם כף.
*הכמות מספיקה ל 3 רולדות / 11 שושני גבינה