מילוי גבינה לעוגת שמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מילוי גבינה לעוגת שמרים

אם יש מתכון טוב לעוגת שמרים אז צריך גם מילוי טוב, איך יודעים שהמילוי טוב ? אני מוכנה לאכול אותו בכפית כמו שהוא, איזה טעים!

מרכיבים:

500 ג’ גבינה לבנה
חלמון
חצי כוס סוכר
כף אינסטנט וניל


הכנות:

1.לסנן את הגבינה מהנוזלים כשלוש שעות אפילו יותר אם אפשר, לערבב את כל המצרכים.

המילוי מספיק לשתי רולדות

10536 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מילוי גבינה לעוגת שמרים


75
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלומיתה

היי ניקי האלופה
מכורהההה לאתר שלך
האם ניתן להשתמש בגבינת ריקוטה במקום לסנן???? או אולי גבינת חמד?
לא סובלת את שלב הסינון!!!!

אפרת

היי ניקי!
תודה רבה על כל המתכונים המדהימים שלך! את לימדת אותי לבשל ולאפות, פשוטו כמשמעו!

רציתי לשאול,
האם אפשר להכין למילוי הגבינה הזה בצק שמרים פרווה (כמו של הסינרול קינמון פרווה)
אני פשוט מכינה אותו, וחשבתי על הדרך להכין מילוי קצת אחר, לגיוון..

תודה!

לילך

היי אפשר להחליף את הסוכר באבקת סוכר? ( נגמר לי הסוכר)

liat

האם אפשר להוסיף צימוקים או משהו שייתן קצת יותר טעם?

רחלי

קצת מביך…בטעות ערבבתי את כל החומרים עם הגבינה לפני שסיננתי …האם יש תקווה או צריך גבינה חדשה?תודה:-(

שרון

הי ניקי!!
אם אני רוצה להכין כמות של 250 גרם גבינה האם עדיין להשתמש בחלמון שלם או לשים חצי ממנו?
תודה על כך שאת תמידדדדד עונה על כל השאלות…

לימור

הי ניקי,

אני בבעיה יש לי רק גבינה 5% ואין לי אפשרות לסנן (אין בד ואין לי זמן) מה אפשר לעשות? חייבים לסנן אותה? אפשר להשתמש כך?

תודה