יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות שמרים

מילוי גבינה לעוגת שמרים

28 מאי 2014
(Visited 12,220 times, 4 visits today)

מילוי גבינה לעוגת שמרים

אם יש מתכון טוב לעוגת שמרים אז צריך גם מילוי טוב, איך יודעים שהמילוי טוב ? אני מוכנה לאכול אותו בכפית כמו שהוא, איזה טעים!

מרכיבים:

500 ג’ גבינה לבנה
חלמון
חצי כוס סוכר
כף אינסטנט וניל

אולי תאהב גם את...♥

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • רוגלך ב 15 דקות הכנה

    לפעמים לא בא לי להשקיע ובא לי להכין משהו מתוק בלי לטרוח יותר מידי (תקראו לי עצלנית) הפעם הלכתי על מתכון קלי קלות שנותן תוצאה נהדרת, אפשר לקרוא לזה רוגלך לעצלנים 🙂
    אני יודעת כמה שזה קל להכין בצק שמרים בבית ואני מכינה רוגלך כבר הרבה שנים והפעם חיפשתי את החיים הקלים. השתמשתי בבצק שמרים מוכן ואיזו רוגלך מדהימים יצאו לי, איזה כיף של מתכון לקח לי אולי 15 דקות להכין ולהכניס לתנור.
    ריח שוקולדי נפלא בקושי הספקתי לשים את הסירופ והתבנית חוסלה!
    למחרת הכנתי עוד נגלה כי הייתי חייבת לצלם תוצאה סופית ולא נשאר לי מה לצלם. תרוצו להכין זאת התמכרות נהדרת.

    50 – 60 יחידות

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

הכנות:

1.לסנן את הגבינה מהנוזלים כשלוש שעות אפילו יותר אם אפשר, לערבב את כל המצרכים.

המילוי מספיק לשתי רולדות

מילוי גבינה לעוגת שמרים

הרשם
עדכן
81 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי תודה על המתכונים המוצלחים
רציתי לדעת האם אפשר להכין חצי כמות גבינה לבנה ואחרי הסינון להוסיף חצי כמות ריקוטה פרסקה? או לחילופין, האם המילוי יצא מוצלח רק עם ריקוטה פרסקה?
תודה

היי ניקי
האם אפשר להכין את המילית יום לפני שאני מכינה את העוגות ולשמור אותה במקרר?

איך מסננים את הגבינה? תודה ניקי יקרה

היי ניקי האלופה
מכורהההה לאתר שלך
האם ניתן להשתמש בגבינת ריקוטה במקום לסנן???? או אולי גבינת חמד?
לא סובלת את שלב הסינון!!!!

היי ניקי!
תודה רבה על כל המתכונים המדהימים שלך! את לימדת אותי לבשל ולאפות, פשוטו כמשמעו!

רציתי לשאול,
האם אפשר להכין למילוי הגבינה הזה בצק שמרים פרווה (כמו של הסינרול קינמון פרווה)
אני פשוט מכינה אותו, וחשבתי על הדרך להכין מילוי קצת אחר, לגיוון..

תודה!

היי אפשר להחליף את הסוכר באבקת סוכר? ( נגמר לי הסוכר)

האם אפשר להוסיף צימוקים או משהו שייתן קצת יותר טעם?