מילוי גבינה לעוגת שמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מילוי גבינה לעוגת שמרים

אם יש מתכון טוב לעוגת שמרים אז צריך גם מילוי טוב, איך יודעים שהמילוי טוב ? אני מוכנה לאכול אותו בכפית כמו שהוא, איזה טעים!

מרכיבים:

500 ג’ גבינה לבנה
חלמון
חצי כוס סוכר
כף אינסטנט וניל

הכנות:

1.לסנן את הגבינה מהנוזלים כשלוש שעות אפילו יותר אם אפשר, לערבב את כל המצרכים.

המילוי מספיק לשתי רולדות

23284 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מילוי גבינה לעוגת שמרים

77
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

ניקי יקרה, בוקר טוב,
הכנתי את תערובת הגבינה, היא סוננה במשך 3.5 שעות. יצאו מעט נוזלים. והכנתי את התערבות. היא יצאה דיי דלילה לעומת התערובת שלך. האם להתקדם לאפייה? להוסיף עוד חלמון?
האם זה קשור לסוג הגבינה? השתמשתי בסקי כי היא נמכרה ב 500 גר’.
אשמח לעצתך,
תודה ושבת שלום.

רעות

לא חיפשתי את המתכון הזה, הוא פשוט הופיע למטה באפשרויות נוספות.איזה התרגשות ! אני רצה להכין:) 🙂 🙂 תודה תודה תודה!

אבישי

ומאיפה הקערה היפה? (-:

אבישי

ניקיל’ה איך מכינים מילוי לרוגלך? עם קקאו או נוטלה?
תודה רבה.

רחלי

ניקי יקרה! האתר שלך הוא הדבר הראשון שאני פותחת בבוקר! יש לי עידכונים במייל, ואת האפליקציה… והכל יוצא תמיד מוצלח וטוב!
שאלתי היום: האם המילוי הזה מתאים גם לגביניות? שמעתי שצריך לגביניות גבינת כנען ואין לנו כאן (בשטרסבורג-צרפת..)

חגית

ניקי בוקר טוב ושבוע טוב!
כמה שאלות:
1. למה הכוונה בלסנן?? והאם הגבינה צריכה להיות מחוץ למקרר במשך 3 שעות??
2. אם אני רוצה לעשות את כמילוי לבלינצס האם אני יכולה לוותר על החלמון או שאי אפשר בלעדיו??

רוית

היי ניקי, לאיזה בצק מכל הסוגים שיש לך באתר המילוי הזה הכי מתאים, יהיה הכי טעים..? ישמצב להסבר איך עושים את הצורה שעשית בתמונה?