בראוניז שיש שוקולד גבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שיש שוקולד גבינה

בראוניז שיש שוקולד גבינה

אני מאוד אוהבת את השילוב של בראוניז וגבינה, זה כאילו נותן לך שתי הפתעות בביס אחד.
אז מה יש לנו כאן ? שכבת בראוניז לחה דחוסה עסיסית ככה שהשוקולד מורגש טוב בכל ביס, מעל שכבת גבינה מפנקת שמתערבבת עם השוקולד, אתם יכולים לדמיין את הטעם ?.
טיפ מתוק: תכינו ותנו לזה להיות במקרר כמה שעות (קשה קשה) ורק אז תאכלו זה כל כך טעים, זאת אחת העוגות הטעימות שהכנתי, אני מכינה אותה כבר שנים והיא להיט אצלי בבית.

תבנית 20X30

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד מריר
150 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
כפית תמצית וניל
3 ביצים גדולות
140 ג’ קמח (כוס)

שכבת הגבינה:
350 ג’ גבינה 9%
2 כפות קורנפלור
ביצה
40 ג’ סוכר ( 2 כפות)

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות ולשים בקערה יחד החמאה, להפעיל את המיקרו על עוצמה מלאה ולהמיס את השוקולד והחמאה. להוסיף את הסוכר ולערבב לעיסה אחידה.

3. להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב במהירות עם כף, תוך כדי להוסיף את התמצית וניל והקמח ולערבב לעיסה אחידה כל הערבוב נעשה ידני בעזרת כף. בינתיים לשמור את הקערה בצד.

4. הכנת הגבינה : לערבב בעזרת כף את הגבינה, קורנפלור, ביצה וסוכר לבלילה אחידה.

5. עכשיו הגענו לחלק הכיפי, לשמן את התבנית או לשים נייר אפייה מה שיותר נוח לשפוך את עיסת השוקולד ולשטח באופן שווה, מעל לשפוך את תערובת הגבינה, לערבב מעט ליצירת צורות, לקחת סכין ולהרים את עיסת השוקולד מלמטה למעלה, העיקר שיצאו צורות וחשוב לא לערבב יותר מידי.

6. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שהעוגה מתייצבת האמצע מעט נע.

*7. לקרר במקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

העוגה ממכרת ושווה בטירוף, אחת העוגות הכי טובות שיש והכי כיף שאין צורך במיקסר כל העירבוב נעשה עם כף.

45106 צפיות 47 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שיש שוקולד גבינהבראוניז שיש שוקולד גבינהבראוניז שיש שוקולד גבינהבראוניז שיש שוקולד גבינה

בראוניז שיש שוקולד גבינהבראוניז שיש שוקולד גבינהבראוניז שיש שוקולד גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “תודה רבה! יצא להיט :)”

הדסה : “רק רציתי להגיד לך תודה רבה
כל המתכונים שדלך מדויקים וטובים
הכנתי את העוגה בראוניז שיש שוקולד גבינה ואת העוגת גבינה ומייפל למסיבת ראש חודש עם חברות,העוגות התחסלו…. תודה רבה”

אנין : “כשאני צריכה מתכון עם 100% הצלחה אני באה לפה.
תודה ניקי העוגה יצאה נהדר! הריח טרוף :)”

נטע : “ניקי, אני ובן זוגי פז, חייבים להגיד לך כבר לא מעט זמן:
את נהדרת והמתכונים שלך נפלאים! אתמול הכנו את הבראוניז לארוחה משפחתית והם פשוט נחטפו מהתבנית! היום הכנו מתכון לפיצה עם בצק שמרים מהאתר שלך ויצא מדהים. כל סוף שבוע אנחנו מתנסים במתכון אחר שלך, משוויצים לכולם, נהנים בטירוף להכין, להגיש ולאכול. תודה לך! ובנימה יותר אישית, יש לי כל כך הרבה חוסר בטחון כלפי היכולת שלי לבשל, אבל המתכונים שלך כל כך מובנים, מגוונים, פשוטים ומעולים – ואני בהחלט מרגישה שלמדתי מהם לא מעט. תודה לך ותמשיכי”

עדינה “ילדתי לפני כמה שבועות עד אתמול התפנקתי ולא עשיתי כלום.. אתמול בלילה התחשק לי בטירוף להכנס למטבח למשהו מפנק אני מתה על שילוב של שוקולד וגבינה ולכן לא היתה לי התלבטות על מה ללכת..
אין מה להוסיף יצא מטריף !! קל להכנה חומרים זמינים בקיצור כל הדברים הטובים!!!
התבנית עוד רגע מחוסלת לגמרי”

שירלי : “וואו וואו וואו!!!
המתכון הכי מוצלח שאי פעם הכנתי, כולם ליקקו את האצבעות!”

לאה : “וואווו! זאת המילה!!
עוגה מושלמתתת ומושחתת! הלכה הדיאטה..”

487
תגובות

  הרשם  
עדכן
אדוה

היי ניקי, הכנתי, נראה מעולה! זה עדיין מעט חמים להכניס כבר למקרר? או לחכות שיתקרר לגמרי ואז להכניס למקרר….זה להערב…תודה מראש על התגובה וחג שמח

מירי

היי,
האם ניתן להמיר את החמאה בשמן? אם כן בכמה? תודה!

אוקסנה

היי ניקי, העוגה יצאה מטורפת,
רק שאלה אחת,
באמצע השוקולד יצא עדיין נוזלי טיפה ובצדדים בול, כך שאי אפשר להחזיק עוד בתנור(שלא ישרף). יש לך טיפ מה לעשות כדי שתהיה יותר מוכנה באמצע? או שזה צריך להיות ככה כמו סופלה?

איריס

היי ניקי במקום קורנפלור אפשר אינסטנט פודינג?
תודה

איריס

שלום,
האם אפשר להקפיא?
תודה

איריס

היי ניקי
האם אפשר להגדיל את כמות שכבת הגבינה (אולי אפילו על חשבון שכבת השוקולד)? סליחה אם זה יומרני מדי

חן

היי ניקי אין לי שוקולד מריר האם אפשר במקום ממרח שוקולד?

1 27 28 29