


עוגת שוקולד חלבה
כשאומרים עוגת שוקולד מה עולה לכם בראש ? עוגת שוקולד רכה טעימה הרבה קרם מעל, הקרם נספג בעוגה ואם היא חמה זה בכלל עונג צרוף כי אין כמו עוגה חמה. הילדים מתלהבים, הקוביות נעלמות אחת אחרי השנייה..טוב אחרי מחשבות כאלה חייבים ללכת להכין.
תבנית 26
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר לקרם סמיך בערך שתי דקות הקצפה, להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר שרשום.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
*3. להמיס שוקולד ושמנת ולצפות את העוגה.
*אם מאוד לא אוהבים חלבה אפשר להכין בלי.
29963 צפיות 2 צפיות היום
היי
הפעם לא שאלה…
רק תודה ! על זה שכל פעם מחדש את גורמת לי ולעוד כמוני לפתוח את הבוקר בחיוך 🙂
היי ניקי יש מצב להחליף תשמנת שבעוגה למשהו אחר? אם כן אז למה?
עד כמה קריטי לוותר על החלבה? (שונאי חלבה)
או שיש לך מתכון דומה ללא חלבה להמליץ?
בוקר טוב ניקי, אפשר להחליף את השמנת המתוקה בריץ’ כדי שיהיה פרווה?
הי ניקי
כמה שמנת מתוקה.להוסיף לתערובת?
וכשאת אומרת להוריד מהירות לאיזו מהירות להוריד?
תודה רבה
בוקר טוב ניקי,
האם ניתן לוותר על החלבה (לא אוהבים) עד כמה היא דומיננתית?
תודה על המענה,
גילה
היי ניקי , האם להוסיף את שאר המרכיבים תוך כדי הקצפה? תסברי קצת יותר למאותגרת אפיה שכמותי…
תודה ואת מדהימה.