עוגת שוקולד חלבה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד חלבה

עוגת שוקולד חלבה

כשאומרים עוגת שוקולד מה עולה לכם בראש ? עוגת שוקולד רכה טעימה הרבה קרם מעל, הקרם נספג בעוגה ואם היא חמה זה בכלל עונג צרוף כי אין כמו עוגה חמה. הילדים מתלהבים, הקוביות נעלמות אחת אחרי השנייה..טוב אחרי מחשבות כאלה חייבים ללכת להכין.

תבנית 26

מרכיבים:

5 ביצים
300 ג’ סוכר (כוס וחצי)
3/4 כוס אבקת שוקולית
3/4 כוס שמן
שמנת מתוקה
חצי כוס חלבה קצוצה דק
כף אבקת אינסטנט וניל
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שקית א. אפייה
כפית סוכר וניל

ציפוי:
150 ג’ שוקולד מריר
3/4 כוס שמנת מתוקה

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם סמיך בערך שתי דקות הקצפה, להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר שרשום.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

*3. להמיס שוקולד ושמנת ולצפות את העוגה.

*אם מאוד לא אוהבים חלבה אפשר להכין בלי.
17250 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד חלבה

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
בתאל

היי
הפעם לא שאלה…
רק תודה ! על זה שכל פעם מחדש את גורמת לי ולעוד כמוני לפתוח את הבוקר בחיוך 🙂

tehila arviv

היי ניקי יש מצב להחליף תשמנת שבעוגה למשהו אחר? אם כן אז למה?

rachelior

עד כמה קריטי לוותר על החלבה? (שונאי חלבה)
או שיש לך מתכון דומה ללא חלבה להמליץ?

יעל

בוקר טוב ניקי, אפשר להחליף את השמנת המתוקה בריץ’ כדי שיהיה פרווה?

רחלי

הי ניקי
כמה שמנת מתוקה.להוסיף לתערובת?
וכשאת אומרת להוריד מהירות לאיזו מהירות להוריד?
תודה רבה

גילה

בוקר טוב ניקי,

האם ניתן לוותר על החלבה (לא אוהבים) עד כמה היא דומיננתית?

תודה על המענה,

גילה

טל

היי ניקי , האם להוסיף את שאר המרכיבים תוך כדי הקצפה? תסברי קצת יותר למאותגרת אפיה שכמותי…
תודה ואת מדהימה.

1 2 3 6