


עוגת שוקולד חלבה
כשאומרים עוגת שוקולד מה עולה לכם בראש ? עוגת שוקולד רכה טעימה הרבה קרם מעל, הקרם נספג בעוגה ואם היא חמה זה בכלל עונג צרוף כי אין כמו עוגה חמה. הילדים מתלהבים, הקוביות נעלמות אחת אחרי השנייה..טוב אחרי מחשבות כאלה חייבים ללכת להכין.
תבנית 26
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר לקרם סמיך בערך שתי דקות הקצפה, להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר שרשום.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
*3. להמיס שוקולד ושמנת ולצפות את העוגה.
*אם מאוד לא אוהבים חלבה אפשר להכין בלי.
29965 צפיות 4 צפיות היום
ניקי י׳מדהימה!
בזכותך יש סיבה לבשל בכיף ובאהבה 😉
ראיתי את הכתבה עלייך,
יאללה תצליחי בתוכנית החדשה!!
הי ניקי, את השמנת בשוקולד מעל אפשר גם להחליף במיץ תפוזים או במשהו אחר?
תודה רבה
כשאת רושמת שמנת מתוקה בעוגה לכמות של כמה את מתכוונת?
היי ניקי,
אפשר להחליף את השמנת המתוקה במיץ תפוזים? ייצא טעים?
תודה!
ניקי שלום , האם אפשר להוסיף מלמעלה קצפת או אינסטנט פודינג ?
תודה מראש
הי ניקי,
אפשר במקום שערות חלווה לשים ממרח חלווה? אם כן כמה?
תודה רבה.
שלום ניקי,
כבר הרבה זמן אני שואלת את עצמי אז החלטתי סוף סוף לשאול אותך:
איך העוגות הבחושות יוצאות לך כל כך ישרות מלמעלה? כלומר בלי הגבעות והסדקים שנוצרים בזמן התפיחה בתנור… אשמח לדעת את הסוד 🙂